2777
2789
عنوان

بیاید گپ بزنیم🤪😛 ورود همه آزاده😛

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 247 پست

خب بچه ها حالا هرکی دوست داره قدش رو بلندتر کنه توی همین تاپیک اعلام امادگی کنه و  فرمی رو که گذاشتم اول کار رو پر کنه

از فردا صبح شروع میشه و شما گزارش فردا رو میتونید فردا اخر شب یا پس فردا بذارید.

روز های جمعه هم استثنا هست اشکال نداره تمرین نکنید ولی فقط همون یه روز باشه هاا

گزارشاتون هم به این صورته:

روز اول تاریخ فلان

فلان کارو کردم فلان چیزو خوردم فلان کارو نکردم و...

"𝐃𝐈𝐍𝐎𝐎𝐒𝐇"  

@varparide25  

سلام ببخشید لطفا جواب منو بدید

اخه دیدم تعبیر خواب بلدید 

من حدود یک ماه هرشب خواب یه بنده خدایی رو میبینم. اوایل فقط همینطور توی خوابم بود ولی بعدش یبار مثلا ابراز علاقه کرد یبارم عروسیشو با یکی دیگه به هم زد گفت میخوام با این(یعنی من) ازدواج کنم و...

تعبیرش چیه؟

مجرد هم هستم

"𝐃𝐈𝐍𝐎𝐎𝐒𝐇"  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام شیما خانوم😿 امدیم منتهی نبودید😕

سلام جيگرررر طلا

هستمممم😈

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

سلام یه سوال کاربر جذاب تو دلی واقعا فوت شدن؟🙂💔

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️
سلام گلم بله🙂 دو سال پیش همین موقع ها... نزدیک سالگردشه :)

الهی بمیرمممم اینجوری که میگن سنش خیلی کم بوده🥺💔

تاریخ۱۴۰۳/۳/۱ خب چ بگم اومممم ساعت ۲۲:۲۲ نمیدونم چمه ولی دلم بدجور گرفته دلم مامانمو میخواد🥲                       تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۶ دعا کنین بتونم طلاق بگیرم حالم بده    میشه یه صلوات برام بفرستی؟❤️