2777
2789

مادرم 40 روز فوت کرده دنیام پر از غم شده مادرم ارزو داشت عروسیم ببینه ولی خدا بهش فرصت نداد هنوز فک میکنم رفته بیرون وبر میگرده هنوز منتظر صدای زنگ درم سر در گمم خیلی تنها شدم 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
2
100%
2
0
0%

خدا بهت صبر بده عزیزم واقعا سخته توکلت به خدا باشه

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی سخته اما اون به آغوش خالق رفته  ما برای دلتنگی های خودمون هست که ناراحتیم وابستگی ونعمت عظیمی که ازما گرفته شده 

حق داری هرچي بگی

کاملا درکت میکنم 

من نوجوون بودم مادرم به رحمت خدا رفت فقط ۴۰ سالش بود عروس ودامادی هیچ کدوم ندید 

خیلی غصه خوردم ومیخورم 

اون راحت شد من خودخواهی دارم اونو برا دل خودم میخواستم ولی اون آسوده درکنار خالق وجد سادات آروم گرفته خدا منو ببخشه وخدا مادرم را بیامرزه خیلی دلتنگشم 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

پدر عزیزم ده سال قبل رفت 

بعد از مامان امیدم بود اما خالق جور دیگری برامون رقم زد

خیلی سخته خواهر برادر مجرد توی خونه هستن شرایط ازدواج نیست پدر ومادر نیست تنهایی غم 

خیلی برامون دعا کنید 

برای مادرت فاتحه خوندم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
خیلی سخته اما اون به آغوش خالق رفته  ما برای دلتنگی های خودمون هست که ناراحتیم وابستگی ونعمت عظ ...

خدا رحمتش کنه عزیزم 

ب توام صبر بده 

منم فاتحه میدم براش 

انشالله روحش شاد 

خیرات کن براش..قرآن بخون...

چند سال پیش فوت شد؟

😉