2777
2789
عنوان

چجور محیط خونه رو شاد میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 116 پست
اخه میگم یه بار بهم گفت بمیریم باهم بریم بهشت میگم شاید من کم گذاشتم که میل به مردن داره

اگه مشکل خاصی مثل علائم افسردگی و ترس نداره نگران نباشین

ممکنه تو مدرسه اطلاعات ناقصی در مورد بهشت شنیده باشه و این حرفا رو از سر نااگاهی بزنه و درک درستی از مرگ نداشته باشه .

براش توضیح بدین بگید که باید تو این دنیا عمر طولانی داشته باشیم و از زندگی لذت ببریم و مرگ رو از ذهنش حذف کنین .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۳ تومنی بد بود؟ چقد عجیبمن واقعا گرون و ارزون بودنش واسم مهم نیسکیفیتش مهمه و میخوام ریزش نیاره یا چ ...

اره عزیزم اناستازیا سایه های خوبی داره اما ژل ابروش افتضاحه .

لی لی - میبلین - لنسی بل ، ژل هایی هستن که داشتم و راضی بودم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اگه مشکل خاصی مثل علائم افسردگی و ترس نداره نگران نباشینممکنه تو مدرسه اطلاعات ناقصی در مورد بهشت شن ...

تقصیر خودم شد گفتم بخاری رو تکون نده لوله در میاد نمیفهمیم میمیریم دیگه راجع به مرگ براش نمیگم

دختر من ۹سالش بود شب امتحان هی درس نمیخوند دیدم رفت چادر نمازش برداشت گفتم خداروشکر بچم میخواد نماز بخونه یهو دیدم اهنگ گذاشته چادر مثل شال عربی دور کمر بسته میرقصه

🤦♀️😂😂

تقصیر خودم شد گفتم بخاری رو تکون نده لوله در میاد نمیفهمیم میمیریم دیگه راجع به مرگ براش نمیگم

اشکالی نداره میشه اصلاحش کرد

بهش بگین مرگ یهویی نیست و زمان خیلی زیادی برای زندگی کردن داریم و من فقط خواستم بهت بگم بخاری خطرناکه اما اشتباهی اونطور بیانش کردم .

دخترم ۸ سالشه نه این گریه نمیکنه ولی دائم از تنها بودش گله میکنه

بچه بعدی باید بیاری . این تنها بودن همیشه و تا آخر عمر با بچه هست هر کاری بکنی .مگر بچه های بعدی بیاری. منم اشتباه کردم بچه ام تکه.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...