2777
2789
عنوان

بعد از مرگ مادرم احساس تنهایی وغم میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر عزیزم ده سال قبل رفت  بعد از مامان امیدم بود اما خالق جور دیگری برامون رقم زد خیلی سخته خ ...

خدا رحمتش کنه عزیزم ب توام صبر بده 

فاتحه میدم انشالله روحش شاد 

😉
پدر عزیزم ده سال قبل رفت  بعد از مامان امیدم بود اما خالق جور دیگری برامون رقم زد خیلی سخته خ ...

همیشه میگفت میترسم بمیرم وعروسی شما رو نبینم دلم فقط پر از اتیشه برای خودش وارزویی که باخودش به خاک برد

همیشه میگفت میترسم بمیرم وعروسی شما رو نبینم دلم فقط پر از اتیشه برای خودش وارزویی که باخودش به خاک ...

همجوار جدسادات باشند خدا صبر بده 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

ممنونم عزیزم مادرم خودش بدون مادر بزرگ شده بود وهمون حسرتا رو برای ما هم گذاشت حسرتایی که تا گور بامن هستن

ممنونم عزیزم مادرم خودش بدون مادر بزرگ شده بود وهمون حسرتا رو برای ما هم گذاشت حسرتایی که تا گور بام ...

الان چند سالته هست

خواهر برادر داری

الان چند سالته هست خواهر برادر داری

29 سالمه سه تا برادر دارم مادرم رفیقم بود خواهرم بود دار وندار وهمه زندگیم بود از وقتی رفته زندگیم خالی و پر ازغم شده

29 سالمه سه تا برادر دارم مادرم رفیقم بود خواهرم بود دار وندار وهمه زندگیم بود از وقتی رفته زندگیم خ ...

برادر ها مجرد هستن 

وایی به حال دل پدرت اونم خیلی الان حال دلش خرابه خیلی فقط غرور دارن به رو نمیارن

ایشاا... یه بخت خوب نصیبت بشه وعاقبت بخیر وزودبخت وخوشبخت باشی