2777
2789

بچه ها جای سینک رو پشه گرفته 😑 کلافه شدم بخداااااااا 😖 چیکار باید بکنم؟! 

زیر سینک که سطل آشغال هست رو خالی کردم، چک کردم که چیزی هم نریخته باشه. ظرف کثیفی هم نیست همه رو می شورم همیشه. 

ولی پنجره آشپزخونه ام بازه همیشه توری داره اما یه قسمتش پاره شده. ممکنه از اونجا اومده باشن؟؟ 

چیکار کنم از بین برن؟؟ 😭

فقط هم تو قسمت سینک می چرخن😩😐

می ترسم نیش هاشون آلوده باشه هی نیش بزنن

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

فقط و فقط و فقط سم آسومین بگیزید بزنید ب درب و پنجره یا هر جا تا دوماه پشه دیگه نمیبینی . اصلا بو نداره فقط روش بشینن فوری میمیرن.من امسال زدم وای وقتی میام بیرون میبینم فقط پشه موج میزنه پشت پنجره و دربمون..

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط و فقط و فقط سم آسومین بگیزید بزنید ب درب و پنجره یا هر جا تا دوماه پشه دیگه نمیبینی . اصلا بو ند ...

از کجا باید بگیرم؟؟؟ بخاطر هوای گرمه که انقد پشه زیاده؟؟؟ 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
از کجا باید بگیرم؟؟؟ بخاطر هوای گرمه که انقد پشه زیاده؟؟؟  

اره . اگه خونه ی ما ببینی اون وقت میگی این سم چی بوده ک اینطور اثر کرد من از عطاری گرفتم. سم پشه آسومین قوطی کوچیکی هست بین ۳۰ تا ۳۸ تومنه فک کنم.ارتفاع قوطی ۱۰ ۱۵ سانته

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔
اره . اگه خونه ی ما ببینی اون وقت میگی این سم چی بوده ک اینطور اثر کرد من از عطاری گرفتم. سم پشه آسو ...

ممنون عزیزممممم