2777
2789
عنوان

چرا دیجی کالا اینجوریه😐

205 بازدید | 20 پست

با اینکه تقریبا کل ایران ازش خرید میکنن اما بازم کیفیتشو خیلی خوب نکرده ..همچنان محصولای فیک و منقضی میفرسته بعضی وقتا.. واقعا بده حتی یه سایت مورد اعتمادم نداریم ازش خرید کنیم😒

البته اینم بگم چیز خوب کم نداره اما محصولات پوستیو من واقعا اطمینان نمیکنم بخرم ازش چون شانسی میفرسته خوب و بدارو واقعا پیش اومده واسم که میگم

شما سایت یا انلاین شاپ معتبرو خوبیو میشناسید که محصولات پوستی ارایشی اصل بفرسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی چیزای چرت و پرت میفرسته ولی خوبیش اینه میشه پس داد. انلاین شاپ دیگه ای ندیدم که همه محصولاتشچ رو در صورت نارضایتی پس بگیره  

میشه برای حل مشکل شوهرم یه صلوات بفرستید . 
گاهی چیزای چرت و پرت میفرسته ولی خوبیش اینه میشه پس داد. انلاین شاپ دیگه ای ندیدم که همه محصولاتشچ ر ...

آره خب ولی خیلی طول میکشه ادم اعصاب نمیمونه واسش هی مرجوع و دوباره برگشت پولو اینا

از من به شما نصیحت فقط و فقط از همون دیجی کالا خرید کن هر روز تو نی نی سایت حداقل یه تاپیک میبینم که میخوام برم پلیش فتا شکایت و پولم خوردن از این پیج خرید نکین حالا دیجی کالا هر چی که خوشت نیاد پس میگیره تا هفت روز 

سایت خانومی رو من دیدم تنوع محصولات پوستیش خیلی زیاد هم خارجی داره و هم ایرانی یه بار ازشون پرسیدم که محصولاتتون تاریخ انقضا دارن ؟ گفتن که محصولات ایرانیمون حداقل ۶ ماه و خارجی ها حداقل ۴ ماه تاریخ انقضا دارن

نمیدونم معتبره یا نه 

ارزو می کنم خانمای چشم انتظار،باردار بشن و فرزندی سالم نصیبشون بشه ،خانمای مستاجر صاحب خونه بشن، افرادی که بیماری دارن سلامتیشونو به دست بیارن،افسرده ها حال روح و روانشون عالی بشه،
از من به شما نصیحت فقط و فقط از همون دیجی کالا خرید کن هر روز تو نی نی سایت حداقل یه تاپیک میبینم که ...

خیلی بده اینقد کلاه بردار زیاده☹ من تا مطمئن نشم خرید نمیکنم حتما هم از سایت میخرم و نمادا و همه چیزشو چک میکنم