2777
2789
عنوان

کدوم رنگ این کیف خوشگلتره

346 بازدید | 25 پست

دوتا رنگ متفاوت از این کیف خریدم ک یکی برا خودم باشه یکی مامانم الان نمیدونم کدوم خوشگلتره ک خودم بردارم 😂 بنظرتو کدوم یکی از عکسا نتیه یکیم تو فروشگاه گرفتم 

تعداد رای : 45
نظرسنجی
صورتی
17
37%
طوسی
11
24%
اه چقد بد سلیقه ای هیچ کدوم
7
15%
دیدن نتایج
10
22%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانمم میگه من طوسی میخوام🥲

نده😄😄 

بگو طوسیش اصلا قشنگ نیست... 

صورتیش خیییلی قشنگه. قشنگا مال شما

زشته مال من😄😄😄😄

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مرسی عزیزم شما نظرتون چه رنگیه

هر دو رنگش قشنگه، 

ولی خب برای ست کردن با طوسی دستت بازتره،. راحت تر میتونی ست کنی نسبت به اون یکی.

ولی خب دوتاییش خوشگلن و خوش رنگ.

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
بیچاره کیف صورتی بدم دستش 🤣🤣

😄😄 هر دو قشنگه مبارکتون باشه عزیزم. چند خریدی؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔