2777
2789
عنوان

دوستانی که لوازم برقی های بزرگشون سفید هست بیایید همتون

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 27 پست
نه ررد چرا بشن هر دوتاش سفیذ موندن 

نمیدونم همه میگن زرد میشه الان من میترسم این همه هزینه کنم زرد بشه 

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یخچال و ماشین ظرفشوییم سفیده و سفید مونده اما لباسشویی وخورده ریزام رو سیلور گرفتم.احتمال اینکه ل ...

من بزرگا رو میخوام سفید بخرم کوچیکا مشکی نقره ای من استرسم اینه زرد بشه 

من۱۱ساله دارمشون هیچ کدوم زرد نشدن.ایرانیم هست جنسشون

چه مارکی دارید به نظرتون دوو امکان زرد شدنش هست؟

ماله من ریز و درشت وسایلم سفید 90درصد مارک LG 

10سال خریدم ن زرد نشدن چرا بشن؟ 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
من بزرگا رو میخوام سفید بخرم کوچیکا مشکی نقره ای من استرسم اینه زرد بشه 

منم اصلا خوشم نمیاد زرد بشه بزرگام رو مثل شما میخواستم سفید بگیرم روی کارتن لباسشوییم زده بود سفید اوردیم روز جاهاز چیدن بازکردیم دیدیم سیلوره راه دور بود عوض نکردم دیگه اماالان راضیم دیدم لباسشویی هایی ک زرد شده.درکل خودتم تمیز باش دستمال بکش چیزی نشه عزیزم

ماله من ریز و درشت وسایلم سفید 90درصد مارک LG  10سال خریدم ن زرد نشدن چرا بشن؟

نمیدونم چون از اول گفتن سفید زرد میشه مخصوصا که من دارم ایرانی میخرم ال جی خارجیه شاید زرد نشه ولی چون من ایرانی میخرم این ترس و دارم

منم اصلا خوشم نمیاد زرد بشه بزرگام رو مثل شما میخواستم سفید بگیرم روی کارتن لباسشوییم زده بود سفید ا ...

ایشالله مرسی از راهنماییت❤

چه مارکی دارید به نظرتون دوو امکان زرد شدنش هست؟

واسه من یخچال امرسانه.لبایسشویی حایر....ایشالله که نشه.زود به زود تمیز کن.من‌مجدد می‌خوام یخچال بخرم بازم سفید برمیدارم

نمیدونم چون از اول گفتن سفید زرد میشه مخصوصا که من دارم ایرانی میخرم ال جی خارجیه شاید زرد نشه ولی چ ...

مامانم اسنوا داره 6ساله سفید اونم زرد نیست 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
واسه من یخچال امرسانه.لبایسشویی حایر....ایشالله که نشه.زود به زود تمیز کن.من‌مجدد می‌خوام یخچال بخرم ...

ممنون ❤