2777
2789
عنوان

کرم معجزه زدم لطفا نظر بدید

975 بازدید | 14 پست

دوستم کرم معجزه میفروشه خودش سیاه بود سفید شد خواهرشم همین من سبزه ام صورتم دو رنگ شد لطفا کرمی که واقعا صورت یکدست سفید کرده و برگشت نداشته معرفی کنید

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند خریدی

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
مگه رنگ پوست و میشه تغییر داد ؟!🤔🤕

دوستم میگم مثل مایکل جکسون سیاه بود سفید شد خداییش

حتما یدست نزدی

زدم از ۴ فروردین تا حالا بعد هم چند وقته دور پیشونی میزنم فقط تعقیر نکرده

دوستت کی زد برگشت نداشت 

البته ۳ سال داره میزنه گفت دو ماه اول سفید شدم اینم از شانس ما

سه سااااال چقد زباد راستش خواهر شوهر منم میفروشه ولی من جرات ندارم بزنم میترسم پوستمو بدتر کنه چون ش ...

الان موندم چیکار کنم ممنونم گلم

سه سااااال چقد زباد راستش خواهر شوهر منم میفروشه ولی من جرات ندارم بزنم میترسم پوستمو بدتر کنه چون ش ...

منم شنیدم میگم قطعش کنی برگشتپزیره پوست داغون میشه.یه بار خریدم بعد پشیمون شدم پسش دادم.تازه وقتی قطعش کنی دیگه تزنی پوست از قبل بدتر میشه

عزیزم از من می شنوی برای تغییر رنگ پوست از هر محصولی استفاده نکن خدای ناکرده پوستت آسیب می بینه و بعدا می بینی که رنگ پوست مهم نیست سلامتش مهم تره. هیچ کرمی هم من نشنیدم معجزه بکنه کسی رو سفید بکنه که اگر هم اینطور باشه ناهماهنگی ایجاد میشه بین رنگ پوست صورت و بدن که جالب نیست

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!