2777
2789
عنوان

امروز شوهرم اومد خونه پدرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد طول میکشه تا جلسه مهریه بیاد 

مهریم ک اجرا شده ماشینش توقیف شده از حقوقشم کسر میشه مهریم،، ماشینش ک همون روز اول توقیف شد اما من مامور نبردم ک بگیرمش باهاش راه اومدم اون امروز ک خلاف داشت مامور جلوشو گرفت میخاستن ماشینشو ببرن پارکینگ از اوتجا فهمید ک توقیفه،، حقوقشم یک ماه بعد برای مهریه کسر شد

مهریم ک اجرا شده ماشینش توقیف شده از حقوقشم کسر میشه مهریم،، ماشینش ک همون روز اول توقیف شد اما من م ...

عزیزم ببخش زیاد سوال میپرسم. بچه دارین؟ چند درصد از حقوقش کم میشه و آیا میدن به تو یا تو حساب دولت هست فعلا؟ منظورم اینه کی برات سکه میزنن، پیش. مثلا بیستا سکه پیش

آمین،، ی جوری بیقرارم،، ترس دارم،، واقعا شرایط سختیه،، خدا برای هیچکی نیاره

چه طوری 17سال دووم آوردی! چرا تفاهم ندارین؟ 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
عزیزم ببخش زیاد سوال میپرسم. بچه دارین؟ چند درصد از حقوقش کم میشه و آیا میدن به تو یا تو حساب دولت ه ...

خواهش می کنم عزیزم،، اگ از طریق اداره ی ثبت اقدام بشه سریعتر پیش میره،، اموالی ک داره خونه ماشین زمین اینا توقیف میشه و اگر حقوق داشته باشه از حقوقش یک چهارم اگ بچه داشته باشن و اگ بچه نداشته باشن یک سوم،، ب حساب خود زن واریز میشه

آمین،، ی جوری بیقرارم،، ترس دارم،، واقعا شرایط سختیه،، خدا برای هیچکی نیاره

اره عزیزم واقعا سخته ولی حداقل بعدش قرار با ارامش زندگی کنی نه یه سایه سیاه بالا سرت باشه هر روزم کتکت بزنه ... دخترتم اونجور براش بهتره تا شاهد کتک خوردن مادرش باشه ..انشالله عزیزم 

چه طوری 17سال دووم آوردی! چرا تفاهم ندارین؟ 

کتک میزنه بددهنه خیانت عصبانی جلوی هرکسی بهم بی احترامی می کنه هرچی خودش بگه همونه و من نمیتونم تصمیم بگیرم،، حتی برای کارایی ک شخصا ب من ربط داره،، مثلا ساعت خابیدنم،، هروقت اون خاست باید بخابم هروقتم خاست باید بیدار بشم

اره عزیزم واقعا سخته ولی حداقل بعدش قرار با ارامش زندگی کنی نه یه سایه سیاه بالا سرت باشه هر روزم کت ...

انروز بعد اینک باباش رفت یسره بهم‌میگفت دردت اومد کجات بیشتر درد میکنه،، گریه نکن،، همش دورم‌میچرخید،، این طفلی هم اذیت میشه

کتک میزنه بددهنه خیانت عصبانی جلوی هرکسی بهم بی احترامی می کنه هرچی خودش بگه همونه و من نمیتونم تصمی ...

عجب.... 

خدا ب دادت برسه ان شاء الله مشکلت حل بشه... ناراحت شدم 

چی بگم... بهترینها رو برات آرزو می کنم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)