2777
2789
عنوان

ناامیدم از زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 36 پست
وقت آزاد نداره فقط تو رخت خواب  منم الان دیدم گرفت خوابید پاشدن رفتم سر گوشیم و اومدم درد و دل ...

نگو این حرف و طلاق آخرین راه حله برای زندگیت تلاش کن نتونستی درستش کنی خوب یه چیزی مشاور ببرش 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم

کاری نکردم من خیلی زود ازدواج کردم اوایلش همه چیز مضخرف بود چون هیچی نمیفهمیدم و درک درستی نداشتم کم کم از تجربه بقیه استفاده کردم 

هرجا میرفتم نگاه میکردم چه جوری باهمسرشون برخورد میکنن منم یادبگیرم چه کاری رو نکنم الان ۴سالی هست همه چیزعالیه قشنگ همسرم اون چیزی شد که میخاستم چون کوتاه اومدم درست برخورد کردم مطالعه کردم چون زندگیم وازهمه مهمتر همسرم مهم بود برام بخدا اوایل تا صبح اشک میریختم مو اون خواب بود مقصر اون نبود خودم بودم که بلدنبود چطور برخورد کنم

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

نه تفریحی داریم نه رستوران نه کافی شاپ کل حقوق شوهرم صرف وام و قسط هاش میشه مادر شوهرمم از اون طرف م ...

اکثرا همینطورن دیگه متاسفانه به خاطر گرونی ، اگه هم ادم بخواد خوش بگذرونه و وام نگیره اصلا بدون وام نمیشه هیچی خرید نه خونه ای نه ماشینی چیزی...