2777
2789
عنوان

ناامیدم از زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من عروسم آرزو دارم دلم میخواد بگردم بهم توجه بشه ولی هیچی ندارم از صبح باید در و دیوار رو نگاه ک ...

یه کم هم تو درکش کن

برا خودت برنامه بریز انقد منتظر نباشی

اون بدبخت از صبح کار می‌کنه تا شب، هززززار تا دغدغه داره بیششششتر دغدغه هاشم خوشبختی و فراهم کردن امکانات برا توئه.

منم دو ساله عروسی کردم هیچ سفر دو نفره ای نرفتم یه بچه هم دارم.

انقد وابسته نباش به اون

چرا باهاش حرف نمیزنی بگوبهش ناراحتی کاراش اذیتت میکنه تمام حرفاتو با لحن آروم بگو دوس داری خرید بری ...

پول نداره شوهر بدبختش که خرید و تفریح ببره.

اینم درکش نمیکنه فقط میگه من عروسم باید خوش بگذرونم.

کی گفته؟؟؟؟

اتفاقاً اول زندگی همه سختی و بی پولیه

یه کم هم تو درکش کن برا خودت برنامه بریز انقد منتظر نباشی اون بدبخت از صبح کار می‌کنه تا ...

آخه اجازه نمیده جایی برم چطوری خودمو سرگرم کنم قبل از ازدواج بهم گفت خودم آنقدر تابت میدم تا خسته بشی ولی سرکار نمیزارم بری 

ولی بعد ازدواج جایی نرفتیم همش خونم تک و تنها و بی کس 

پول نداره شوهر بدبختش که خرید و تفریح ببره. اینم درکش نمیکنه فقط میگه من عروسم باید خوش بگذرونم. ...

چرا قضاوتم میکنی؟؟؟؟ حتی از سرکار میاد نمیگه چکار کردی یا.... بلافاصله میخابه 

پول نداره شوهر بدبختش که خرید و تفریح ببره. اینم درکش نمیکنه فقط میگه من عروسم باید خوش بگذرونم. ...

تفریح که باغ وسینما نیست منو همسرم الان میرم توخیابونا قدم میزنیم آخرم یه بستنی میخوریم تو پارک حرف میزنیم برمیگردیم خونه نه هر روز هروقت دلمون گرفت این بنده خدام دلش گرفته شوهرش درک کنه 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

تفریح که باغ وسینما نیست منو همسرم الان میرم توخیابونا قدم میزنیم آخرم یه بستنی میخوریم تو پارک حرف ...

بخدا منم از زندگی چیزی نمیخام ولی هیچ وقتی واسم نمیزاره خانوادش هم دخالت میکنن نمیزارن زندگی کنیم 

بخدا منم از زندگی چیزی نمیخام ولی هیچ وقتی واسم نمیزاره خانوادش هم دخالت میکنن نمیزارن زندگی کنیم&nb ...

باهاش حرف بزن نزار غصه ات قدیمی بشه و نسبت بهش سرد بشی اول زندگیته حتما گوش میده 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

باهاش حرف بزن نزار غصه ات قدیمی بشه و نسبت بهش سرد بشی اول زندگیته حتما گوش میده 

امشبکلی حرف زدم ب آرامی ولی نگاه کردم دیدم خوابیده چ حرفی میمونه واسم دارم دلسرد میشم از زندگی باهاش 

امشبکلی حرف زدم ب آرامی ولی نگاه کردم دیدم خوابیده چ حرفی میمونه واسم دارم دلسرد میشم از زندگی باهاش ...

تو رختخواب که حرف نزن موقع شام یا چای خوردن مردا تو رختخواب خوابشون میگیره منوتوهم حرف بزنیم انگار داریم لالایی میخونیم براشون 😂

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم 

بخدا با20سال سن پیر شدم دلم میخاد بر گردم ب دوران مجردیم 

ظهر ب ظهر غذا درست میکنم آنقدر باید منتظرش بمونم تا بیاد آخرش غذا میماسه و از دهن میفته اونم نمیخوره هر شب کلی غذا میریزن تو سطل زباله چون غذاهامو نمیخوره 

تو رختخواب که حرف نزن موقع شام یا چای خوردن مردا تو رختخواب خوابشون میگیره منوتوهم حرف بزنیم انگار د ...

وقت آزاد نداره فقط تو رخت خواب 

منم الان دیدم گرفت خوابید پاشدن رفتم سر گوشیم و اومدم درد و دل بچه ها اگر بخام طلاق بگیرم چقدر زمان میبره

بخدا با20سال سن پیر شدم دلم میخاد بر گردم ب دوران مجردیم  ظهر ب ظهر غذا درست میکنم آنقدر باید ...

واا اگر امکانش هست یه مشاور برید باهم اینجوری که نمیشه هنوز اول کارید فعلام به بچه آوردن فکر نکن که شرایطتت سخت هست واحساس میکنم همسرت با قبل عروسی متفاوته البته حق بدیم فشارم روش هست ولی نه اینکه همسرت و فراموش کنی 

🌈🌈🌈🌈🌈برای رسیدن به حاجتم