2777
2789
عنوان

سزارین بی حسی

176 بازدید | 15 پست

سلام ده روز دیگه سزارین میشم،یه مشکلی دارم اینکه به پشت نمیتونم بخوابم،نفسم بند میاد؟میترسم موقع عمل دردسرساز بشه،کسی این مشکلو داشته؟

چه خوش است انتظار تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مشکلی نیست اونجا ماسک اکسیژن میزارن برات و بعدشم که بچه بدنیا اومد سنگینی از روت برداشته میشه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
منم سزارین شدم ماه آخر کم وبیش نفسم بند می اومد ولی موقع عمل مشکلی نداشتم البته من بی حس نشدم بیهوش ...

منم اولبمو بیهوش شدم مشکلی نداشتم ولی اینو اگه بیحسی کنم میترسم وسط عمل حالم بد شه،واس من که این بند اومدن نفس از اول تا آخر بارداریم هست،اصلا نمیتونم به پشت بخوابم

چه خوش است انتظار تو...
منم اولبمو بیهوش شدم مشکلی نداشتم ولی اینو اگه بیحسی کنم میترسم وسط عمل حالم بد شه،واس من که این بند ...

ان شاءالله که زایمان خوبی داشته باشید و نی نی تو به سلامتی و دلخوشی بغل کنی

💜خـوش آمَـدی جـان مـادَر💜
❤اگه اینطوری باشه که خوبه

ان‌شاءالله زایمان خوبی داشته باشی ❤️❤️❤️ 

بعدعمل که 12ساعت خوراکی و مایعات ممنوعه ولی بعدش مایعات زیاد بخور که اون دارو بیهوشی زودتر از بدنت دفع بشه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...