2777
2789

سلام 

با توجه به کرونا تو اخبار اعلام کرد که صاحبخونه نمیتونه مستاجرشو بیرون کنه و قراردادها اتوماتیک تمدید میشه ،،،و اجاره بها برای شهرستان فقط ۱۵ درصد باید اضافه بشه 

به نظرتون اگه صاحبخونمون شکایت کنه حق به ما میدن؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن فک نکنم بالاخره خونشه اختیارشوداره

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

حتی اگه با شکایتم پیروز بشین یعنی واقعا دلتون میاد بشینین تو خونه ای ک صاحبش راضی نیس

کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏   ‏یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیله‌گر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂             
یعنی صاحبخونه میتونه بیرون کنه؟؟؟

بله میتونه مراحل قانونی هم طی کنی و خرج کنی بازم به جایی نمیرسی وایسا اینستا یه وکیل رو بدم برو از اونم بپرس خیالت راحت بشه

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚

۲۰ درصد شده 

به راحتی هم حکم تخلیه میگیره

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حتی اگه با شکایتم پیروز بشین یعنی واقعا دلتون میاد بشینین تو خونه ای ک صاحبش راضی نیس

آخه داره زور میگه 

ما دوماه مهلت میخواییم نمیده 

درصورتی که اصلا کاری نکردیم ازمون ناراضی باشه 

فقط داره یه تومن میزاره رو اجاره ما قبول نمیکنیم