بچها من ۲ سال بود برای ازدواج باکسی وارد رابطه بودم ک فهمیدم هیچیمون مث هم نیست تازه خودشو نشون داد حالا یکی که ۳ سال پیش به نیت ازدواج اومد طرفم و پسش زدم باز درخواست بهم داده از گذشتمم باخبره و از هر لحاظ هم سطح و عالیه میگ باید یه مدت قشنگ دیگ بهم ثابت بشیم و یاهم باشیم وقتی جفتمون اوکی باشیم ب ازدواج ختم میشه رابطمون یکی شاید ۲_۳سال باید تو رابطه باشم طرف مغازه داره باربری داره دوجا ک خیلی درامد داره حقوقم میخونه درسشم عالیه خیلی متشخص و همه بااینکه سنش ۲۴ واقعا قبولش دارن خیلی ادم موفق و باعرضه ایه باباش حتی ازش مشورت میکنه اخلاق خوب و باکلاس و .. داره خلاصه خیلی خوبه و مام مث خودشیم دقیقا فقط همینکه وارد رابطه بشم دوستام میگن ارزششو داره خودتو ثابت کن خونه و ماشین و همه چی داره فوق اخلاق و پوله😁
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐
مگه معاملس اینقدر زیر بار بری و نری میکنی اونقدر عزت نفس داشته باش که دنبالت بدوه حتی بعد دو سال! ماهم باهم آشنا بودیم بعد دوسال بابام اونقدر اذیتش کرد گفت هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد .. آسون بدستت نیاره که آسون از دستت بده قرار نیس قول و قراری باشه شاید دیدی اره باکلاسه پولداره تحصیل کردس ثروتش از پارو بالا میره یهو رفتی جلوتر دیدی اخلاق نداره! دست به زن داره ! تعهد به خانواده نداره ! عشق و عاشقی سرش نمیشه ! اونموقع میخای چیکار کنی ؟؟ صبر کن بشناسین همو اینکه بقیه چی میگن و ظاهر چی میگه همش کشکه ..
یکم خودتو بگیر هی ازدواج ازدواج نکن باهاش باش ولی محدودیت داشته باش نزار ازت سواستفاده کنه ک دیگ نگیرتت ولی از اول بگو اگ باهات باشم برای اینه بعدش ازدواج باشه ک بدونه و یکمم خودتو بگیر دیگ انقد شل نباش
عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕 یه نمونش اینه که به کثیف میگیم⇦پِچَل😐😐