2777
2789
عنوان

شما میگین اوکی بدم بهش؟ شرایطو بخونین اسکرین چت هم میذارم😎🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 32 پست
اسم كاربريت ك مشخص ني چيه خخخ چن سالته

😂😂😂

تیم تیما

16 ساله از ارسنجون😂😂💔

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه معاملس اینقدر زیر بار بری و نری میکنی اونقدر عزت نفس داشته باش که دنبالت بدوه  حتی بعد دو سال! ماهم باهم آشنا بودیم بعد دوسال بابام اونقدر اذیتش کرد گفت هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد .. آسون بدستت نیاره که آسون از دستت بده قرار نیس قول و قراری باشه شاید دیدی اره باکلاسه پولداره تحصیل کردس ثروتش از پارو بالا میره یهو رفتی جلوتر دیدی اخلاق نداره! دست به زن داره ! تعهد به خانواده نداره ! عشق و عاشقی سرش نمیشه ! اونموقع میخای چیکار کنی ؟؟ صبر کن بشناسین همو اینکه بقیه چی میگن و ظاهر چی میگه همش کشکه .. 

یکم خودتو بگیر هی ازدواج ازدواج نکن باهاش باش ولی محدودیت داشته باش نزار ازت سواستفاده کنه ک دیگ نگیرتت ولی از اول بگو اگ باهات باشم برای اینه بعدش ازدواج باشه ک بدونه و یکمم خودتو بگیر دیگ انقد شل نباش

هی میخندی😬

جدی باش.

کامل حرفاتو بزن.هی ازدواج ازدواجم نکن

😂😂هرچی تو دلته رو بگو بنظرم شرایطت رو

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
من ممسنی ام داییم قبلا اونجا بود 💖

جدی😁😁

پس گازو بگیرم برم تا شناسایی نشدم😂😂