2777
2789
عنوان

چرا همه پسرای زشت ....😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 34 پست

درسته که چهره اش باید به دلت بشینه ولی اون چیزی که باعث شیفتگی دختر میشه اخلاق پسر هست وقتی برات خواستگار میاد با یک نظر رد نکن شاید اینقدر اخلاقش خوب باشه و فهم اش بالا باشه که یه دل نه صد دل عاشقش بشی 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

خواهش میکنم عزیزم، امیدوارم ناراحت نشده باشی ولی واقعا سعی کردم چیزای واقعیت رو بهت بگم❤❤گفتم خدایی ...

نه فدات شم حقیقتو گفتی ⁦😍، منم هنوز سنم کمه داغم 😁

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هر موردی بررسی میکنم

میکنم یه چیزی کم داره

یا خانواده ضعیف هستم

من خواستگاری دختری رفتم که همه چی همه چی کامل.اخلاق خانواده و رفتار خانواده و اخلاق دختر

پولدار .و ثروتمند 

اما فقط دختره بدلم ننشست.منم دیگه نرفتم

بقران گیج شدم

عاشق کوه و طبیعت و گردش.
خودت تو چه سطحی هستی؟؟؟من دیدم دختره قیافش خیلییییییی معمولی بوده دنبال شوهر خرپول و خوشگل بوده.لطفا ...

چهره زیبا اولین ضرورت هست.هر کی میگه ن این مثال باید براش زد گربه دهنش ب گوشت نمیرسه میگه تلخه کدوم آدمی تو دنیا هست ک از چهره زیبا جذاب خوشش نیاد و از چهره زشت چندش خوشش بیاد مگه میشه مگه داریم ☹️