2777
2789
عنوان

چرا همه پسرای زشت ....😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 34 پست
اخه مگه میشه که یکی پیدا شه همشوو باهم داشته باشه؟؟؟عمرن نیست  ونبال کسی نباشه همه ی معیاراتو ...

خب همون حداکثر ها هم نیستن ، همه حداقلی😑

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

اسی اصلاخودت بگوچی داری؟😐

ک اینقدراشتهات زیاده😂😂😂😂😉

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت تو چه سطحی هستی؟؟؟من دیدم دختره قیافش خیلییییییی معمولی بوده دنبال شوهر خرپول و خوشگل بوده. لط ...

خب اکثر آدما قیافشون معمولیه😢

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

من چی 🙁

چی 😐چی؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خب همون حداکثر ها هم نیستن ، همه حداقلی😑

به نظر من تو این اوضاع خیانت و بی پولی و ... که وجود داره خیلی ملاکت رنگ پوستو و قیافه نباشه!، نمیگم اصلا نباشه اما به یه معمولی بسنده کن، اینو بگم‌پسر خوشگل مال مردمه همش چشم این دخترا دنبالشه بدون در نظر گرفتن متاهلیش !

واقعا طرفو از اخلاق خوبش بسنج ملاک اولت اخلاق باشه رنگ پوست واست زندگی نمیشه! فکر کن با پوست سفید و قد بلند بخواد کتکت بزنه، پول بهت نده ، یا خدایی نکرده بهت خیانت کنه، به نظر من یکم معیارات زیادی و نا معقولانس

به نظر من تو این اوضاع خیانت و بی پولی و ... که وجود داره خیلی ملاکت رنگ پوستو و قیافه نباشه!، نمیگم ...

احسن ب فهم وشعورت👍👍👍

مرسی از راهنماییهات گل⁦♥️⁩🙂

خواهش میکنم عزیزم، امیدوارم ناراحت نشده باشی ولی واقعا سعی کردم چیزای واقعیت رو بهت بگم❤❤گفتم خدایی نکرده سن ازدواجت نگذره و شما هم هنوز سطح توقعت بالاست🧡❤