بالاخره اون روز میرسه که فقط خودمون دوتا میدونیم چیا که نکشیدیم تا بالاخره شد تا بالاخره رسیدیم به هم.... میرسیم به اون جایی که ندگی قشنگمونو با هم شروع میکنیم و تا ابد دستای تو مال من میشه:) خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 ...ازمیر اژه...
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاشت 1300 گرفت ازم با فرنچ، ترمیمم 980 هر 3 هفته تا 1 ماه یبار 🥲یه سالی هست
چه خبره
خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
آخه من تهرانم 🥲بعد خیلی خیلی وسواس دارم ناخون کارم دو ساله میشناسم لین سالنی که میرم از منطقه خودمو ...
منم کرجم ولی انقدر نیستا
تازه فک میکنم برام گرون گرفته
کاشت ۶۵۰
ترمیم ۳۰۰
بالاخره اون روز میرسه که فقط خودمون دوتا میدونیم چیا که نکشیدیم تا بالاخره شد تا بالاخره رسیدیم به هم.... میرسیم به اون جایی که ندگی قشنگمونو با هم شروع میکنیم و تا ابد دستای تو مال من میشه:) خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 ...ازمیر اژه...
ترمیم یعنی هر مدل و رنگی که بخوای و برات دویاره انجامش میده یا فقط رنگ لاک و تغییر میده؟
کاشت 1300 گرفت ازم با فرنچ، ترمیمم 980 هر 3 هفته تا 1 ماه یبار 🥲یه سالی هست
برعکس نگفتی؟ کاشت گرون تر تا ترمیم ها