2777
2789
عنوان

ناهار چی درست کنمممم

1134 بازدید | 99 پست

خانوما هرروز پدرشوهرم ناهار میاد اینجا قبلا زن بابای شوهرم غذا میذاشت با خووش میورد از وقتی ما عروسی کردیم‌میاد اینجا سه ماهه عروسی کردم هرروز همین بساطه دیگ دیوونه شدم کلافه شدم نمیدونم دیگ چی بپزم راستی دیز درست میکنم چون۳میاد ناهار همراه با شوهرم

الان من چی درست کنم خداااا دیگ خسته شدم ازش 

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا زنش ناهارش نمیده

قبلا میاد از وقتی من خاک بسر عروسی کردم دیگ نمیده میاد اینجا سه ماهه هرروز این موضوع هم ادامه تره دائمی حتما

لطفا برای باردار شدنم صلوات میفرستی🤰
قبلا میاد از وقتی من خاک بسر عروسی کردم دیگ نمیده میاد اینجا سه ماهه هرروز این موضوع هم ادامه تره دا ...

واقعا هرروز؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

ساده بپز ساده میگذره گلم فقط روی خوش داشته باش که شوهرت حس نکنه از باباش بدت میاد سیاست داشته‌ باش کوکوشامی. ماکارونی. الویه.  تن ماهی سیب زمینی ‌.بع نظرم آدم املت هم جلوی مهمون بزاره ولی با روی خوش و گشاده مهمون بیشتر خوشش میاد 

خدا جون باور کن, ادای حال بدارو درنمیارم واقعا حالم بده😔 دوستان میشه یه حس ششمی کمکم کنه سوال دارم ممنون میشم واقعا 😍