2777
2789
عنوان

دستش به دیگری خورد بر من حرام‌شد....

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 122 پست
همين ك بلاكش نميكني از ي جايي براش راه ميذاري يعني ي جايي تو ذهنت ميخاد ك بموني تو اين رابطه

اینسنا پیج کاری من بازه کلا. میخوام‌بمونه پیشرفتی و خوشحالی منو‌ببینه چون‌هر استوری میذارم‌میاد میبینه

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
میفهمم عزیزم‌من مثلا ناموسش بودم🤣

اینو تو میگی و تو فکر میکنی اگه زیاد به پر و  پاش بپیچی میگم خدای نکرده یه بلاییسرتو نیاره .مواطب باش خیلی شیک و رسمی و محترمانه ازش خداحافظی کن بدون هیچ نفرین و تندی و تلخی .نذار باهات دشمن بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدم خیلی خوشبختر ازینکه بااون میبودم... ب کسی نگو در نهایت خودت سبک و بی ارزش میشی ب هیجکس نگو ای ...

اره خیلی پشیمونم به هرکی‌ام‌گفتم. میره به گوشش میرسه میاد میگه بد منو‌گفتی ولی من واقعیتو گفتم‌من حالم‌واقعا خوب نیس

تازه اول جواني با تجربه هم شدي ادمهاي بهتري تو اين دنيا هستن ك قدر تو و عشق و احساست رو بدونن و ناب ...

ممنون عزیزم دعا کن قلبم اروم‌شه

اینسنا پیج کاری من بازه کلا. میخوام‌بمونه پیشرفتی و خوشحالی منو‌ببینه چون‌هر استوری میذارم‌میاد میبی ...

پيشرفت نميكني تا وقتي نگاهش ب تو هست

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اینو تو میگی و تو فکر میکنی اگه زیاد به پر و  پاش بپیچی میگم خدای نکرده یه بلاییسرتو نیاره .موا ...

اره راس میگی ولی رفیقاش یه من زن داداش میگفتن☹️

اره خیلی پشیمونم به هرکی‌ام‌گفتم. میره به گوشش میرسه میاد میگه بد منو‌گفتی ولی من واقعیتو گفتم‌من حا ...

نياز نيست ب اشناهاش بگي

شما باهم بودين دوست بودين 

دوستي ها ي رازهايي داره ك با ادم مي مونه

ب كسي چيزي نگو ازش

نياز نيست ب اشناهاش بگي شما باهم بودين دوست بودين  دوستي ها ي رازهايي داره ك با ادم مي مونه ...

اره بد کردم خودمو خالی کردم...نکنه دوستام برن بهش بگن

ممنون عزیزم دعا کن قلبم اروم‌شه

اروم ميشه

ميگذره

ولي ندار بموني باهاش و زخمي تر بشي

ب اين ادمي ك تو رو مقصر اشتباه و كثافت كاريه خودش ميدونه اعتمادي نيست

خوبه ك بدون ازدواج شناختيش

اروم ميشه ميگذره ولي ندار بموني باهاش و زخمي تر بشي ب اين ادمي ك تو رو مقصر اشتباه و كثافت كاريه ...

این قبل منم کثافت بود من میدونستم ولی میگفتم ادم شده