2777
2789

عزیزان دلم قبلاً گفتم مادرم وبردیم دندانپزشکی مهرگان قم دکتره خانم بود گفتیم دوتا دندون بکشه گفت هشت تا دندون رو باهم میکشم خلاصه این شد خیر ندیده دندون مادرم وکه پایین هشت تا کلا داشت همشو یک جا کشید بمیرم مادرم چه زجری کشید 😭قلبم سوراخ شده براش😔 شنبه بردیم یه دندانپزشکی دیگه گفت شاید جراحی مجدد بخواد گفت چرا همچین کاری کرده برای چی هشت تا دندون رو یه جا کشیده مگه ندیده پیرزن فشار خون بالا وناراحتی قلبی داره... خلاصه دعا کنید این ماجرا ختم به خیر بشه حال مادرم خوب بشه. آخه از وقتی دندون کشیده همش فشارش بالا میزنه خدایا دستم به دامنت 😭😭😭

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
عزیزم بردینش بیمارستان؟

دندانپزشکی بردیمش

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چند روز گذشته؟

سه شنبه هفته گذشته کشیدیم

سه شنبه هفته گذشته کشیدیم

خداروشکر عزیزم یکهفته گذشته، دیگه بهش استرس ندید،  خیییییلی تقویتش کنید، ببرش بیمارستان شاید دکتر آمپول یا قرص تقویتی بهش بده،

ببخشید گلم نمیخوام بترسونمت ولی پدربزرگ دوست شوهرم 5تا دندونشو باهم کشیدن متأسفانه فرداش فوت شد