2777
2789

من بچه جاریمو نیم ساعت هم قبول نمیکنم چ برسه ب چندروز

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خُب بگو امروز خيلي بچه ها فضولي كردن ميخوام يك هفته استراجت كنم گفتم بازيو تعطيل كنين نوبت منه خسته ...

یعنی بچه من میره به خدا قسم به نیم ساعت نکشیده میگه بیایید دنبالشون هم بچه خودش هم بچه خودم

جایی نمیره تو خونه خودش میگه سروصدا میده ماهم حوصله نداریم میگم بیارم با بچه های شما بازی کنه

میگفتی اگه به موقع میکشیدی سرش  اینجوری نمیشد😑😑

بگو گوه خوردی تو ک حوصله نداشتی بچه دار شدی...

دفعه ی بعدی ک اورد و گفت حوصله ندارم  بگو تاوان اشتباهات بقیه رو من چرا بدم...  اگه من نبودم میخواستی چیکار کنی؟حالا هم فک کن نیستم همون کارو بکن    خیییلی رک و مستقیم   چون اینجوری ک معلومه  نفهمه

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
جایی نمیره تو خونه خودش میگه سروصدا میده ماهم حوصله نداریم میگم بیارم با بچه های شما بازی کنه

شما هم خيلي راحت بگو ديگه اعصابم نميكشه بهم ميافتن خيلي شيطوني ميكنند از اين ببعد بيان خونه شما اگر دوباره اومد دم درخواست بره بچه اش رو بده دستش بگو نميتونم نگه دارم سرم درد ميكنه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
میگفتی اگه به موقع میکشیدی سرش  اینجوری نمیشد😑😑 بگو گوه خوردی تو ک حوصله نداشتی بچه دار شدی. ...

آره خیلی پرو هست از همه توقع داره از اول تا آخر هفته بچش پیش منه بعدش آخر هفته میره یه روز خونه مادرشوهرم یه روز هم خونه مادر خودش یعنی نمیدونم برای چی بچه آورده