2777
2789
ب شوهرت بگو که بهشون بگه.مسولیت بچه دیگران خوب نیس.بچه هستن وبازیگوش شاید اتفاقی افتاد بعد جاریت میا ...

شوهرم میگه بچه برادرم هست من نمیتونم بگم تو خودت بهشون بگو منم مادرشوهرم پشت این جاریم هست

به خدا چند وقت پیش زنگ زدم میگم مادر شوهر جان جاری میاد بچش رو میاره اینجا میگه برادر شوهرت که حوصله نداره بعد جاریت هم حالش خوش نیست یعنی میگن باید کلفتی جاریت رو بکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه ما هم بنده خدا دو تا بچه داره عصر به عصر برادر شوهرش میاد بچه هاش رو پیاده میکنه و میره حتی ازش نمیپرسه جایی میخوای بری یا نه.

بچه ها رو شب هم نمیبرد دخترا هم شب ادراری دارن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
تو یه ساختمون نه ولی جایی هستیم که چندتا کوچه بینمون فاصله نیست

از دفعه ی بعدی ک در زد  فورا لباس بیرون بپوش  بگو داشتم میرفتم بیرون ‌ اتفاقا میخواستم بچمو بیارم نگه داری...

یبار باز نکن

یبار بگو مهمون میخواد بیاد کار دارم   

بیشتر اوقات هم در رو باز نکن   اگر هم بعدا گله کرد  یا بگو حموم بودیم   یا بگو خواب بودیم   یا بیرون بودیم   

بهش بگو  اگه من نبودم میخواستی بدی کی برات  نگه داره؟  الانم بده به همون   کاملا رک بگو

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
هربار اومد در وا نکن اصلا ی بار بگو حموم بودم ی بار بگو خواب بودم نفهمیدم ی بار بگو بیرون بودم دیگه ...

یه بار بچش رو آورده بود ما نبودیم بیرون بودیم روز بعدش با منت که ها ما اومدیم در خونتون بچه میخواست با بچه هاتون بازی کنه کجا رفته بودین تو خونه نبودین

همسایه ما هم بنده خدا دو تا بچه داره عصر به عصر برادر شوهرش میاد بچه هاش رو پیاده میکنه و میره حتی ا ...

اتفاقا بچه جاری منم درست هنوز دستشویی نمیتونه بره تا حالا چندبار فرش های من خیس کرده

یه بار بچش رو آورده بود ما نبودیم بیرون بودیم روز بعدش با منت که ها ما اومدیم در خونتون بچه میخواست ...

توام بگو عزیزم یادم نبود از شما اجازه بگیرم..   اگه اون درک نداره  توام مثل خودش پررو باش...

یا بگو من بخاطر بچه های تو نمیتونم خودمو از بیرون رفتن محروم کنم

از دفعه ی بعدی ک در زد  فورا لباس بیرون بپوش  بگو داشتم میرفتم بیرون ‌ اتفاقا میخواستم بچم ...

همیشه آمارمون رو داره میدونه جایی نمیریم شوهرم سرکاره ما هم جایی رو نداریم بریم خیالش راحته

اتفاقا بچه جاری منم درست هنوز دستشویی نمیتونه بره تا حالا چندبار فرش های من خیس کرده

یه کم جدی باش حالا من با این دوستم صحبت کردم دیگه مستقیم بهشون گفت دخترات شب ادراری دارن برای خواب بیا ببرشون یه هفته ای میشه برای خواب میبرشون ولی بازم در طول روز هفته ای چند روز میاره میندازه بچه ها در خونه این بنده خدا

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
توام بگو عزیزم یادم نبود از شما اجازه بگیرم..   اگه اون درک نداره  توام مثل خودش پررو باش. ...

خیلی وقت ها میخواستیم بریم بیرون دور بزنیم اومده مجبور شدیم اون رو هم همراهمون ببریم یعنی یه گردش یا یه کار خانوادگی تنهایی نمیتونیم انجام بدیم

یه کم جدی باش حالا من با این دوستم صحبت کردم دیگه مستقیم بهشون گفت دخترات شب ادراری دارن برای خواب ب ...

نمیدونم دیگه چی بگم همه جوره زنگ میزنه یا پیام میده میگم من حوصله بچه های خودم رو ندارم اعصابم داغونه ولی بازم کار خودش رو میکنه دیگه اینقدر سختم شده میگم دلم میخواد برم یه شهر خیلی خیلی دور معلوم دوباره بچش رو میاره میندازه گردن من خیلی عصبی شدم

همیشه آمارمون رو داره میدونه جایی نمیریم شوهرم سرکاره ما هم جایی رو نداریم بریم خیالش راحته

خب بزار بفهمه داری دروغ میگی و دنبال بهونه ای...

البته شوهرت باید پشتت باشه   اگه نباشه ک همیشه همین آش و همین کاسه اس

خب بزار بفهمه داری دروغ میگی و دنبال بهونه ای... البته شوهرت باید پشتت باشه   اگه نباشه ک همیش ...

شوهرم میگه بچه برادرم هست من چیزی بگم میگه چشم دیدن بچه منو نداره ولی شما بگو اشکال نداره

نمیدونم دیگه چی بگم همه جوره زنگ میزنه یا پیام میده میگم من حوصله بچه های خودم رو ندارم اعصابم داغون ...

خب عزیزم ینی چی ک کار خودشو میکنه...؟؟؟

به زور ک نمیتونه بچشو هول بده خونتون و فرار کنه...

یبار اومد گف بچمو نگه دار  بگو ن   در رو هم ببند...  بزار هرکی هرچی میخواد بگه  بگه..

ولی اگه شوهرت پشتت نباشه  نمیتونی هیچکاری بکنی