2777
2789
عنوان

حال دلم اصن خوب نیست 😥🖤🖤🖤🖤

289 بازدید | 12 پست

سلام حال دلم اصن خوب نیست 

خواهش می کنم دعا کنید دوستان برام 

زندگی منو که نابود کردن خانواده همسرم 

ما دوسال عقدیم الان پدرش شوهرم بعد دوسال می گه شما به درد هم نمی خورین 

اخه من باید چی بگم به همچین ادمایی 

حتی حاضر نیستن صحبت کنن یا بریم پیش مشاور 

مشکلام خیلی پیچیده شدن 

همش تو هم گره خوردن 

نمی دونم باید چیکار کنم 

شوهرم زنگ زده بود به مادرم و کلی با مامانم بد صحبت کرد

پدر شوهرمم کم نیاورد خیلی باهام بد برخورد کرد انگار نه اتگار عروسشم 

نمی دونم چرا بعد گذشت این همه زمان هیچی آرومشون نکرده

بدترم شدن 

الان بلا تکلیفم 

می گن بهم برو درخواست طلاق بده آخی مگه من می خوام زندگی نکنم من که زندگیمو دوست دارم 

یا هم بیا توافقی جداشین 

دلم خونه 💔

هر وقت عکسامونو نگاه می کنم 😭😭😭

هیجوره نمی تونم راضی کنم شوهرمو که برگرده انگار تو خوابم 

آخه این نامردی نیست

چرا میخوای با این همه بی احترامی ادامه بدی 

برای کسی تب کن که برات تب کنه

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫

عزیزم مشکل از کجا بوده که الان انقد پیچیده شده

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تو بری درخواست بدی میخوان حق و حقوق تو ندن بگو من طلاق نمیخوام اگه مشکل داری تو برو درخواست بده زیر بار طلاق توافقی هم نری مگه دستمالی که انقدر راحت دورت بندازه پدرشو در بیار مرتیکه بی غیرت بی ناموس

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

توی پستای قبلم توضیح دادم

آره خوندم انشالا مشکلتون حل بشه ولی وقتی برای یه حرف و بحث مختصر عروسی رو کنسل میکنن و تا پای طلاق میرن فکر نمیکنی خدا خیلی دوستت داشته که قبل از رفتن زیر یه سقف اینچیزا رو ازشون فهمیدی

فراموش کردن سخته ولی بهتر از اینخ که تن به ذلت و خواری بدی

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
آره خوندم انشالا مشکلتون حل بشه ولی وقتی برای یه حرف و بحث مختصر عروسی رو کنسل میکنن و تا پای طلاق م ...

دعا کن واسم 

خیلی سخته 

مثل این می مونه که بخوان عزیزتو ازت جدا کنن

دعا کن واسم  خیلی سخته  مثل این می مونه که بخوان عزیزتو ازت جدا کنن

انشالا خدا هرچه خیر و صلاحت عس رو برات رقم بزنه

.باور کن هیچی سختتر از نیست که یه مادر بچه اش رو از دست میده ولی خدا انقدر مهربونه که صبر و تحمل همچین دردی رو میده دیگه شوهر و عشق که جای خود داره .

اینا فردا روزی باهاشون بری زیر یه سقف پیرت میکنن .انشالا آرزوی تو و مصلحت خدا یکی باشه🤲