2777
2789
عنوان

خانما تنبلی تخمدان دارم 🥺

846 بازدید | 55 پست

دوستان من یه بار دوسال پیش برای نامنظمی پریودم رفتم دکتر و تشخیص دکتر این بود که تنبلی دارم و قرص ال دی بخورم و به ماه خوردم و دیگه نخوردم 

من حدود الان 10 ماهه عروسی کردم و هیچ جلوگیری تا حالا نداشتم و هنوز حامله نشدم 

میخواستم بدونم کسی راهکاری چیزی میدونه که من حامله بشم طبیعی 

یا حتما دکتر برم؟ 

راستی فقط یه تار مو زیر چونه ام در میاد که میکنم و دوباره درمیاد 

علائم دیگه ای خداروشکر ندارم به جز همون نامنظمی پریود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیا تا بهت بگم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

من تنبلی دارم مشکلم این بود فولیکول غالب نمیساخت و حامله نمیشم،،دکتر بهم دوفاستون داد اول دوفاستون تنظیمم کرد،،بعداومد بهم لنتروزول داد و خودمم عسل و سیاه دونه روزی ۱ قاشق خوردم حالا تخمدانم فولیکول غالب ساااخته،،،شایدم الان بهردار باشم نمیدونممم

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

پیاز درمانی هم عالیهههه

پیاده روی زیاد 

مصرف دارچین .رازیانه .سیاه دونه.

قرص متفورمین 

از روز ۲ پریود تا ۵ مصرف قرص لتروزول یا کلومفین 

متفورمین خیلی خیلی موثره 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
من تنبلی دارم مشکلم این بود فولیکول غالب نمیساخت و حامله نمیشم،،دکتر بهم دوفاستون داد اول دوفاستون ت ...

عسل سیادانه شنیدم عالیه جه مقدار و کی بخوریم

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...