2777
2789

بچه ها من خیلی سختی کشیدم تا زندگیم زندگی شد، خیلی کار کردم، چون سر عشق و عاشقی ازدواج کردم و شوهرم هیچی نداشت منم تو رفاه کامل بودم تو خونه خودمون خیلی اذیت شدم چند سال اول ازدواجم اما خم‌ به ابرو نیوردم، مادرشوهرم خیلی اذیتم می کرد مدام شوهرم و مینداخت به جون من سر چیزای بی ارزش، خودش سه بار ازدواج کرده و طلاق گرفته ولی شوهرم خیلی دوسش داره و به حرفش گوش میده، سر همین مسائل و سختی هایی که کشیدم من خیلی زود عصبانی میشم و امروز هم بعد اسباب کشی و یعالمه خستگی شوهرم بعد اینکه با مادرش حرف زد و مادرش پرسید پس پدرخانوم و مادرخونمت کجان چرا نمیان کمک، شوهرم هم گفت مسافرت هستن تهران نیستن که بیان کمک ، اونم یچیزایی گفت و شوهرم خیلی سر من داد  زد که من خسته ام و فلان و بی حرمتی کرد و اعصاب خوردی راه انداخت برای من ، منم دیگه نفهمیدم چی شد آنقدر فشار روم بود یه لحظه با دست زدم تو صورتش آروم زدم محکم نزدم اونم شدیدا بهش برخورد و شروع کرد اربده زدن و گلوم و گرفت فشار داد و سرم و کوبید زمین، حالا خودش میگه گرفتمت که کنترلت کنم ولی منکه میدونم داشت میزد منو🤧🤧🤧🤧

حالم خیلی بده 

احساس حقارت دارم

منم پدرمادرم تهران نبودن

با پدرشوهرم خیلی خوبم، اونم از دست مادرشوهرم خیلی عالیه ۲۰ سال پیش مادرشوهرم بچه ها رو انداخته رو دوش پدرشوهرم و رفته پی خوشگذرونیش

زنگ زدم پدرشوهرم داشتم گریه میکردم گفتم بابا بیا من و ببر

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺😥

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤

با شوهرت حرف بز هدف مامانشو بگو بگو چرا مامانت باید لین حرفارو بگه تازه اگه هم تو چیزی گفتی باید عیبی نداره پسرم اونا وظیفه ای ندارن کارگر بیار نه تو نه زنت هذیت نشین 

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...

عزیزم بزن تو دهنش خون بالا بیاره، بعد درخواست طلاق بده والا بخدا زیبایی ی زن ب صورتشه بعدشم اگه زخمی شده باشی میتونی بری کلانتری یا درخواست دیه کنی،ببخشیپ اگه ناراحتت کردم:/)

این روانیُ خودت ساختی پس به چی زُل میزنی ":)             باید فراموشت کنم ، چندیست تمرین می کنم من می توانم می شود ، آرام تلقین می کنم با عکس های دیگری تا صبح صحبت می کنم با آن، اتاق خویش را بیهوده تزئین می کنم سخت است اما می شود در نقش یک عاقل روَم،ن شب دعایت می کنم  ن صبح نفرین می کنم حالم ن اصلا خوب نیست ، تا بعد بهتر می شوم فکری برای این دل ِ تنهای غمگین می کنم:)

تو هم اولین بار با دست بزن تو دهنش دندوناش خورد بشن که برای همیشه یادش بمونه دستش کوتاه بشه

هار شدن

اون مادر شوهر از خدا بیخبر بجای سنگ اندازی تو زندگی بچش میومد کمک میداد.

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐

لباسم پاره شده

دستبند طلام شکسته

سرم خیلی درد میکنه

گلوم درد میکنه

با این وضعیت ماشینم و برداشتم و زدم بیرون

یجورایی فرار کردم

اصلا احساس امنیت نمیکردم

هیچوقت فکر نمیکردم این اتفاق برای خودم هم بیفته

قبول دارم اشتباه کردم زدم تو صورتش اما اونم خیلی رفتار بدی کرد باهام

محکم کوبید تو کمرم ، آنقدر گلوم و فشار داد داشتم خفه میشدم، با این وزنش افتاده بود روی من و سرم و کوبید رو سرامیک

میترسم به خانواده ام بگم، اگه بدونن طلاق صد در صده، داداشام میکشنشش

چیکار کنم؟؟؟؟

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹