2777
2789
عنوان

هیدروسفالی جنین

603 بازدید | 13 پست

بچه ها کسی بوده جنینش هیدروسفال باشه و سقط قانونی کرده باشه بچه ی بعدش سالم بوده؟ داروی خاصی استفاده کرده؟ 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
دقیقا نمیدونم هیدروسفالی چیه عزیزم. اما دیدم بچه اول دوتا خانواده  مشکل داشته‌  و فرزند د ...

اب درومغزجنین جمع میشه . باعث میشه سربزرگ شه ... 

مرسی گلم 

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما نی نی سالم خواهی داشت عزیزم.  دلیلش چی بود؟ ژنتیک بوده یا چیز ديگه؟ مرکز ژنتیک خوب مرکز ...

باهمسرم نسبت نداریم ودکترم گفت لازم نمیددنم ازمایش ژنتیک بنویسم گفت علتش استفاده نکردن اسید فولیکه .  

باهمسرم نسبت نداریم ودکترم گفت لازم نمیددنم ازمایش ژنتیک بنویسم گفت علتش استفاده نکردن اسید فولیکه . ...

شاید همین باشه 

اما ربطی به ازدواج فامیلی نداره عزیزم مشکلات ژنتیکی. 

ان شاالله این بار از سه چهار ماه  قبل اسید فولیک با دوز مناسب مصرف میکنی  و مشکلی  نیست دیگه. 

شاید همین باشه  اما ربطی به ازدواج فامیلی نداره عزیزم مشکلات ژنتیکی.  ان شاالله این ب ...

مرسی عزیزدلم ی دنیاممنون از لطفت. دکترم گفت کوالیفول استفاده کنم  جذبش بالاعه اسید فولیکشم ۶۰۰ عه 

مرسی عزیزدلم ی دنیاممنون از لطفت. دکترم گفت کوالیفول استفاده کنم  جذبش بالاعه اسید فولیکشم ۶۰۰ ...

زیر نظر دکتر باشی مشکلی نیست ان شاالله...

منم منتظرم  مثل خودت....

امیدوارم  انتظار هردو مون کوتاه باشه 

زیر نظر دکتر باشی مشکلی نیست ان شاالله... منم منتظرم  مثل خودت.... امیدوارم  انتظار هردو ...

قربونت برم ایشالا بزودی زود مامان شی . ❤

منم بچم هیدروسفال بود و فوت کرد

بمن گفتن فقط باید غذاهای سالم بخوریم و خونگی قبل بارداری و حین بارداری ن کنسرو ن فست فود ... بعدشم ک قرص فولیک اسید ۵ ... همین