2777
2789
عنوان

الان یه اتفاقی افتاد ناراحت شدم

149 بازدید | 10 پست

خواستم تعریف کنم ببینم ناراحتی داره یا من ادم حساسیم 

مادرمو و داداشم رفتن برا کاری شهرستان ولی پدرم خونه خودشونه که کنار خونه ماس منم غذا درست میکنم میبرم براش ظرفارم میشورم بعد الان شام دادم دیدم بابام گفت شامو نخوردم آبدوغ خیار درست کردم خوردم زنگ زدم به داداشم احوال پرسی کنم اخرش گفتم نمیدونم چرا بابا غذا رو که دادم نخورده اب دوغ خیار درست کرده خورده پیش کلی از فامیلام که دورشونن میگه وای بیچاره بابا بهش برس چرا نمی رسی گناه داره،،، خیلی ناراحت شدم انگار شام درست نکردم بدم یا کوتاهی کردم حالا فامیلام با این حرفش چه فکری راجبه من میکنن یعنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ سخت میگیری بگع فدا سرت مهم اینع ک تو غذا میبری…حتما بنده خدا یچی سبک میخاسته بخوره ک توام تو زحمت ...

گفت اصلا نمیخواد شام بدی اخه دوروزه درست کردم دادم ولی من دادم بخدا داداش و مامانم رو میشناسم تهش میگن چیزی درست نکردی برا پدرت 

حرف و فکر بقیه برات مهم نباشه

چون اکثرا در موردمون فکری نمیکنن این ماییم که فکر میکنیم دارن به ما فکر میکنن

بعدم به داداشت همینو میگفتی

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
حرف و فکر بقیه برات مهم نباشه چون اکثرا در موردمون فکری نمیکنن این ماییم که فکر میکنیم دارن به ما ف ...

گفتم بخدا گفتم بلد نشدی تو عمرت یه حرف درست حسابی بزنی😐اونم گفت دورم شلوغه منم قطع کردم

گفتم بخدا گفتم بلد نشدی تو عمرت یه حرف درست حسابی بزنی😐اونم گفت دورم شلوغه منم قطع کردم

خب زیادی حساسی

دفعه بعدم حوابشو بده

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤