2777
2789
عنوان

بچه دزدی

117 بازدید | 3 پست

من نمی دونم اینجا چرا اینقدر از این تاپیک ها  درست شده میان می گن بچه همسایه رو دزدین دوست شوهرم می گه تو روستاشون بچه دزدیدن مردم چرا اینقدر شایعه پرستیم ما ؟ درسته ایران کشور خاصی نیست ولی دیگه انقدر هم بی درو پیکر نیست که این همه پاکستانی بریزن تو کشور که اخبار های رسمی هم که گفتن شایعه است بی بی سی و اخبار های دیگه هم چیزی از این موضوع نگفتن فقط ما مردمیم که داریم تن بقیه رو می لرزونیم !!

چون احتياط شرط عقله🙂

💠فرخاازتودلم ساخته بایادهنوز.                                                       🔹خبرازکوی تومیاوردبادهنوز                 💠درجوانی همه بایادتودلخوش بودم.                                               🔹پیرم وازتوهمان ساخته بایادهنوز           🍃🌺یامهدی 🌺🍃.                                                                                                  ستاره‌ شب تاری سابقم🥺💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.