2777
2789

بیاین یه کم خاطره بگین دلمون وا شه اول خودم میگم💃💃🤞

بچه بودم ۴،۵ساله داییم گفت بیا بغلم بوس بده نرفتم از آخر اومد محکم بغلم کرد ک بوسم کنه با مشت زدم تو دهنش دندونش شکست 😬😱😱😫😫😵

،

،۶سالم بود ژیلت و برداشتم زدم پشت دستم دیدم موهای دستم کنده نشد 

بعد نمی‌دونم یهو چیشد ک ژیلت و زدم به ابروهام😐😐و ابرو سمت راستم کلا ناپدید شد🤣🤣تا یه هفته چسب زخم میزدم به ابروهام🤣🤣به همه میگفتم آبروم شکسته

و یکی آخری هم که پارسال بود عقدی دختر خاله شوهرم

بعد جاری بزرگم خیلی دیر اومد و گفت بیا تو اتاق با من ک لباسمو عوض کنم بعد اون موهاش فر و وزه و دورش باز گذاشته بود

گفت اینطوری. خوبه یا با گیره ببندم 

منم یه لبخند 😈 شیطانی زدم گفتم نه نبند🤣🤣🤣باز قشنگه

اونم گفت باشه و رفت رو به روی کولر نشست و باد کولر موهاشو عین موهای شیر کرد چون موهاش طلایی هم بود🤣🤣🤣🤣باور کنید خودش پرسید منم نظرمو گفتم😁😁😁😁😁😁😁😁

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خاطره اخری فقط😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حال ندارم😂🦥

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

ببچاره جاریت دلم سوخت براش نمیدونم استیکره غمگین بذارم یا خنده بین این دو حس گیر کردم یهو پقم میاد  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
تو عروسی داشتم میرقصیدم یهو یه زنی همداشت میرقصید وسط شلوغ بود یهو زنه با کفش پاشنه بلند اومد رو پام ...

اخیییی😞

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
خاطره اخری فقط😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤷🤷🤷🤣🤣🤣خودش نظر خواست

ببچاره جاریت دلم سوخت براش نمیدونم استیکره غمگین بذارم یا خنده بین این دو حس گیر کردم یهو پقم میاد & ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤷🤷🤷باور کن من نمیدونستم ک اون می‌ره رو به رویه کولر میشینه🤣😂😂😂😂😂🤷🤷🤷💃💃

خخخ حرکت اخرت رو جاریت خیلی بدجنسی بود و اون خودش نفهمید چجوری قشنگ تره؟    

نه چون به حساب خودش موهاشو با سشوار صاف کرده بود تا منم گفتم خوبه خودش ذوغش زد😂😂😂🤷🤷