2777
2789

.

✖️ «مادری» یه شغل تمام وقته ولی یک «هویت» نیست ✖️

.

🔺احتمالاً شما هم خانوم‌هایی رو می‌شناسین که توی جمع‌ها به اسمِ «مامانِ تینا»، «مامانِ یاسین» و.... شناخته می‌شن و حتی تو بیوی پروفایلشون، خودشون رو اینطوری معرفی می‌کنن!

.

🔺 این نحوه‌‌ی معرفی، منو یاد خانومایی میندازه که بعد از مادر شدن، ابعاد دیگه‌ی زندگی رو فراموش می‌کنن و چنان تو نقش مادری غرق می‌شن که یادشون می‌ره قبل از اینکه مادر بشن، کی بودن و چه علایقی داشتن! و گاهی اونقدر تو نقش مادری فرو می‌رن که حتی نیازهای خودشون رو هم نادیده می‌گیرن و نسبت به اونها بی‌توجهی می‌کنن.

.

🔺 بد نیست گاهی به این موضوع فکر کنیم که:

.

🔹اولا ما نقش‌های دیگه‌ای هم علاوه بر مادری داریم: همسر، دختر، خواهر، دوست و یا نقش‌های شغلی و اجتماعی که از اونها نباید غافل بشیم.

.

🔹ثانیا سوای همه‌ی این نقش‌ها، ما انسانیم و فقط یک بار فرصت زندگی داریم. اگه بیش از حد به مسؤلیت هامون در قبال دیگران بها بدیم، ممکنه از خودمون غافل بشیم و یه روزی به خودمون بیایم و ببینیم که «زندگی کردن» رو به خودمون بدهکاریم!

.

🔺 بنابراین بهتره زمان و منابعی رو که در اختیار داریم، طوری مدیریت کنیم که جایی واسه‌ی رسیدگی به مسائل مهم زندگی خودمون هم در نظر بگیریم:

.

✔️  ورزش و تغذیه‌ی مناسب

✔️  مطالعه و آموزش دائمی

✔️ رابطه‌ی زناشویی

✔️ تفریح با خانواده

✔️ شغل و حرفه

✔️ معاشرت با دوستان مثبت‌اندیش، پرانرژی و انگیزه‌بخش

✔️کاری که از انجام دادنش لذت می‌بریم (علاقمندیها)

✔️ امور معنوی و آرام بخش

.

🔺 یادمون باشه که وقت و انرژی ما محدوده و اگه بخواهیم بهترین مادر، بهترین همسر، بهترین دختر، بهترین خواهر، بهترین دوست و.... باشیم، مجبور می شیم بیش از اندازه از خودمون مایه بذاریم و احتمالا کم میاریم.

.

🔺و این جمله‌ی معروف «استفان کاوی» رو فراموش نکنیم که:

.

💎💎«اگه تلاش کنیم که برای همه کَس، همه چیز باشیم، برای هیچ کس (و از جمله خودمون) هیچ چیز نیستیم! »💎💎

.

شما به کدوم یک از نقش‌هاتون بیشتر بها می‌دین؟  کدوم بُعدِ زندگی‌تون بیشتر به رسیدگی و توجه نیاز داره؟ بهش فکر کنین و اگه خواستین در موردش پست بزارید .

ممنون  

من زن بودنم را دوست دارم. 

حرفت درست ولی به شخصه خودم واقعا تک بعدیم

براساس الویت زندگیم بها میدم و متاسفانه اینجوری دیگه به خیلی از نقشای دیگه وقت نمیرسه که پرداخته بشه

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
حرفت درست ولی به شخصه خودم واقعا تک بعدیم براساس الویت زندگیم بها میدم و متاسفانه اینجوری دیگه به خ ...

و این باعث آسیب دیدین  روابط میشه عزیزم باید تعادل ایجاد کرد یکم نیاز به تمرین داره اما شدنیه

من زن بودنم را دوست دارم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.