2777
2789
عنوان

گرفتن گواهی بکارت قبل عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 6605 بازدید | 232 پست

دخترایی که رفتید واسه گواهی دکتره ازتون سوال میپرسید؟؟

این خارجیا که هزارتا دلیل دارن واسه اینکه ثابت کنن هایمن اصلا اینجوری که ما میشناسیم نیست و قابل تشخیصم نیس این دکترا سوال میکنن از تو جوابای خودتون حدس میزنن دارید یا نه😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این حرفا رو از کجاتون میارید اخه یکم فکر کنید قبل حرف زدن نگران نباشید به جایی بر نمیخوره 

من چیزی رو که دیدم میگم طرف ما هر کی میخواد عقد کنه باید اینو ببره محضر الزامیه.

دیوانه ها با خودشان حرف نمی زنند! آنها فقط تمام روز را به کسی که نیست،بلندبلند فکر میکنند...
چه ربطی داره 😐  اخه مگه اینکه طرف پرده داشته باشه نشونه اینه ک با کس دیگه ای رابطه نداشته ؟؟؟ ...

درسته ‌‌...ولی خب بعضیا جاها همون رسم های قدیمی دستمال اینا هست....خب وقتی بره نامه بگیره خیلی بهتر از دستمال ایناس دیگه ..

اهدای عضو.....اهدای زندگی ❤
دخترایی که رفتید واسه گواهی دکتره ازتون سوال میپرسید؟؟ این خارجیا که هزارتا دلیل دارن واسه اینکه ثا ...

دقیقااااااا

اینجا ب هرکی بگی فک میکنه دروغ میگی

توو خارج اصلا خنده داره و قبول ندارن

از نطر علمی هم ثابت شده هس

نه دیگه ...دی ان ای !!! اون دیگه اخرشه.. من چون خودم قبلا عقد بودم و جدا شدم ...این موضوع برام ...

نمیدونم والا منکه شوهرم خودش بحثشو پیش کشید نامزدی رو زدم بهم افتاد ب غلط کردن دوباره اوکی شدیم. البته اونم خواهرش پرش کرده بود ظاهرا ولی دیگه ازون موقع هرگز چنین چیزایی رو ب زبون نیاوردیم و درموردش صحبت نکردیم

من چیزی رو که دیدم میگم طرف ما هر کی میخواد عقد کنه باید اینو ببره محضر الزامیه.

نه تو قانون الزامی نیست بیشتر فکر کنم رسمتونه 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
درسته ‌‌...ولی خب بعضیا جاها همون رسم های قدیمی دستمال اینا هست....خب وقتی بره نامه بگیره خیلی بهتر ...

دستمالللل😐😐😐😐 

هنوز هست ؟؟؟ 

یا خدااا من فکر میکردم تو رماناست 

شعععت 

بخدا مادر بزرگ منم رسم دستمال رو انجام نداد😐😑

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم

چ اصراریم داری رو حرفت هیچ محضری الزامی نیست اصلا جز مدارک نیست 

کسیم بگیره واسه خانواده شوهر عتیقه میگیره

میشه بگی کدوم شهری؟

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خداتوابه و توبه کنندگان رو دوست داره  از ته دل توبه کنید و صلوات ب نیت استعفار زیاد بگید  ...

صلوات بابت حاجتم زیاد گفتم  گبتم بایه تیر دو نشون بزنم هم گناهم پاک بشه باصلوات هم اینکه ب خاطره حاجتم داعما صلوات میدم یه بارم قبل صلوات خواب پیامبر اکرم رو دیدم.... یه بار تو خواب گریه میکردم و وباگریه میگفتم یا محمد پدرو مادرم فدات  من ب شدت آدم خوبی شدم از زمان قبل اینکه گناه کبیره نداشتمم ب نظرت بااین خوابم خدا منوینی بخشیده؟ بازم دعام قبول میشه مث قبل؟؟

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋