2777
2789
عنوان

گرفتن گواهی بکارت قبل عقد

6602 بازدید | 232 پست

خانما...یهو یاد چهارسال پیش افتادم...یه روز مونده به عقد...شوهرم و خواهرشوهرم اومدن دنبالم بریم برای گرفتن حلقه ی عقد...

من رفتم دم در سوار ماشین شم بریم..خواهرشوهرم بهم گفت با مامانت کار دارم.منم مامانمو صدا کردم..به مامانم گفت که بریم گواهی بکارتشم بگیریم ماکه میریم بیرون...منکه خشکم زد و استرس گرفتم..مادرمم گفت بعد عقد خودم به شما قرار بود بگم..بریم بگیریم گواهیو..خلاصه اونروز رفتیم برا گرفتن حلقه..من ته دلم ناراحت بودم...مهمون اینا دعوت کرده بودیم...خلاصه با کلی ناراحتی فرداش قبل از ظهر رفتیم با خواهرشوهر بیشعورم گواهی رو گرفتیم..ولی از اون روز کینه دارم ته دلم ازشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چیزی نگفت؟ من بودم بهم میزدم. شوهرت نباید اجازه میداد این توهین بشه بهت. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

چقد زشت

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

عزیز دلم مهم اینه که سالم بودی ونتونستن بعدا خدا نکرده برات مشکل درست کنن مهم اینه الانم بهش فک نکن اگه خدا نکرده حتی یه دهم درصد هایمنت از نوعی میبود که خونریزی نداشت بعدش حوصله جار وجنجال هاشون داشتی 

وااااااا چ پروووووست منم خواهر شوهرم همینو گفت مادر و خواهرمم بودم مامانم و خواهرمم سریع جوابشو دادن با داداش خودتون دوست بوده چند سال ماهم از این رسمای مسخره نداریم خدایی قدیمی شده شوهرمم ب خواهرش گفت نمیخواد لازم نیست چیه اخه

نفهمیدی عشق و جان منی .. جان ک چه گویم جهان منی .....نفهمیدی در دلم چ گذشت تو قرار دل بی قرار منی .....❤

من بودم باشوهرم صحبت میکردم و حرف دلمو میگفتم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
بچه هاا کسی گناه کبیره انجام داده ک بعدش پشیمون بشه و توبه کنه و و دعا کنه دعاش مستجاب بشه؟ کسی تجرب ...

نه نداشتم ولی اگه توبه کنی و از ته قلبت پشیمون باشی مطمئن باش خدا هر چی که به صلاحته بهت میده 😍🌸

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.