الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا شرایط سختیه با این کرونا، نه میشه رفت مسافرت نه جایی ولی چاره ای نیست با همین شرایط باید کنار اومد، من اغلب برنامم اینه، صبح زود بیدار میشم، ناهار آماده می کنم، کارهای خونه رو انجام میدم، تا پسرم بیدار بشه صبحونه می خوریم، با پسرم مطالب پیش دبستانی کار می کنم، یه شعر قراره حفظ کنه اونو باهاش کار میکنم، چندتا بازی فکری انجام میدیم، بعد پسرم کارتون می بینه منم کتاب میخونم، سازم رو تمرین می کنم، عصر هم درگیر شام درست کردنم، شبم که دیگه شوهرممیاد، با همه این مواردی که سعی می کنم وقتمو پر کنم، دلم لک زده برا مسافرت
خودتو سرگرم کن من باشگاه میرم با دوستای دوران دبیرستان و باشگاه بیرون میرم با پسرم میریم دو ...
بعضی ازین شوهرای وامونده آدمو هیجا نمیبرن...تفریح و اینا هیچی
نه که دوستت نداشته باشم...نه! فقط میترسم ازت..پیچیده ای! همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری! همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی! میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
فعلا باردارم و جز استراحت کاری ازم برنمیاد ولی قبلش هر روز که خواب پامیشدم خونه رو مرتب میکردم ناهار میزاشتم میشد ظهر بعدش ناهار میخوردیم و با همسرم میرفتیم بیرون زود زود مسافرت میرفتیم جاهایی که تا حالا نرفتیم هیچ وقت برام تکراری نمیشه
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی