2777
2789
فکر کنم فقط منم تو این یه سال و اندی کرونا فقط سه بار رفتم بازار نزدیک خونمون اونم برا کار واجب، هیچ ...

تو شهر خودتون بیرون رفتن با رعایت پدوتکل عیبی نداره بنظرم 

ولی شهر های دیگه رفتن عیب داره 

ایشالله اونایی ک تو این وضعیت واس تفریح میرن مسافرت مخصوصا شمال .... 

جای خالی را با فحش های مناسب پر کنید 😂

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم

بعدش شوهرم سریالای قشنگ دانلود میکنه شبا اونا رو می‌بینیم با هم آشپزی میکنیم کیک و شیرینی میپزیم هر وقت حوصلمون سررفت میریم خونه مادر پدرا مون خیلی کارا هس که میتونید انجام بدید و کیف کنین

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ رویایی شوهرت سرکار نمیره؟  من شوهرم اصلا مرخصی نداره بریم مسافرت

چرا گلم کارمنده ولی روزای تعطیل و بعد از ظهرا میزنیم به جاده جاهای نزدیک شهرمون آخ که دلم چقدر تنگ شده برای اون روزا 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
چ باحال من شوهرم 7شب میاد خونه خیلی خستس فقط جمعه ها تعطیله

درکت میکنم عزیزم میتونید روزای تعطیل برین گردش الانم بخاطر خرجای عمل من و بچه شوهرم بعد از اداره میره بیرون کار میکنه ساعت 8 میاد ولی بالخره این روزا هم میگذره