2777
2789

ببینید ما دیشب خونه یکی مهمان بودیم و خونه اش هم آپارتمانیه تازه از اپارتمان ما خیلی بهتره و صدای همسایه ها کمتر تو خونه یکی دیگه میاد

این میزبان یه همسایه ای داره یه سره بچه شو میزنه یعنی منی که دیشب دو سه ساعت شنیدم حتی تا زمان یک شب ادامه داشت و واقعا طوری بود صداش تا خونه اش میومد

این فامیلم میگفت احتمالا این خانم مشکل عصبی داره اینطوره  منم قبول داشتم چون خیلی وضع خراب بود

حالا واقعا سازمان یا اداره ای🤔🤔🤔 وجود نداره تو این کشور ما باهاش تماس گرفته بشه بگن این بچه داره اذیت میشه یکی به دادش برسه از آزارها و کتک های یه سره مامانش خلاصش کنه

کسی که تو دو ساعت سه یا چهار بار یه بچه سه چهار ساله رو میزنه اونم اون طور ی کتک میزنه  شدید 😔😔 خوب صلاحیت نگهداری این بچه رو نداره یا باید فکر درمانش باشن پیش یه دکتر اعصاب و روان یا بچه از مادر گرفته بشه

من از دیشب حالم خیلی بده این فامیلم که میگه من به زور تحمل میکنم و خیلی اذیتم و واقعا سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اورژانس اجتماعی باید زنگ بزنید

خواهش میکنم‌ پیگیر باشید

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
خواهرم میگه با تماس بهزیستی واقعا میان مشکلی پیش نمیاد؟

نه اصلا،فقط تاکید کن اسمی از شما نه بیارن نه تو پرونده بزارن،ما برای ی پیرمرد زنگ زدیم سریع اومدن ،اصلا هم هیشکی نفهمید کار ما بوده

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
از کجا میدونید میزنه صدای زدنش میاد مثلا دختر منم خیلی بد گریه میکنه هرکی ندونه فک میکنه دارم چی کار ...

تو دستشویی تو حموم تو اتاق خواب یه سره صدای زدنش میاد تو یه ساعت دو یا سه بار