2777
2789
راست میگی😍😍😍 خدایا خیرت بده

اره چون کارشون نجات بچه های بد سرپرست هستش 

این شماره واتس اپم هست بهش پیام بده 

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم همين جوري بوديم يعني همسايمون يه پسر چهارساله داشت كه صبح تا شب فحشش ميداد و داد ميزد و مينداخ ...

اره این بچه رو یک شب انداخته بودن تو اتاق صداش میومد بچه شاید یه ربع گریه میکرد از حزفهای بلند بلند مامانه فهمیدیم

الهی هر کی بچه رو میزنه ادم بشه .بچه چه گناهی کرده بچه ای که باید لبخند رو لبش باسه چرا باید کتک بخوره حرف زشت بشنوه .خدایا 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

من این همه مستند دیدم ندیدم یه حیوون بچه شو بزنه این ادم چیه به خدا از حیوون بدترن بعضبا یا اصلا دیدید به حیوون نر به جنس مونث تجاوز کنه اینقد دور و برش مبچرخه خود نمایی مبکندکه مونث خودش راضی میشه .خدایا ما رابه راه راست هدایت فرما و در راه راست نگه دار حتی شده به زور الهی امین 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
الهی هر کی بچه رو میزنه ادم بشه .بچه چه گناهی کرده بچه ای که باید لبخند رو لبش باسه چرا باید کتک بخو ...

یه عده میگن برای فرزند آوری اصل مسایل مادی هست؛ ولی به نظرم اصل درک و شعور و آگاهی و شناخت فرزند پروری و تربیت فرزند هست نه مادیات.‌‌...

اگر چه مادیات هم مهمه ولی مثلا بچه ات لباس ارزون تر بپوشه ولی به جاش با بقیه پولت چند تا کتاب یا دوره تربیت فرزند بری بهتره

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀