2777
2789
عنوان

بددهنی شوهر

1085 بازدید | 112 پست

امشب سر هیچ که در یخچال باز بوده و تقصیر منم نبود . وقتی برگشتیم خونه دیدیم در یخچال بازه ... من و خانوادمو فحش بارون کرد حتی میخواست دست روم بلند کنه . خیلی بد دهنه ادم‌نیست اصلا😔😔😔. بخدا خستم وسط راه موندم دوس دارم پا پس بکشم از زندگی زناشویی اما بخاطر مادرپدرم تحمل میکنم

✨خدایا امیدم توئی✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد دهن تر از شوهر من نیست توجیهشم اینه عصبانی میشم مرد هستم دیگه

دقیقا شوهر منم خیلی بد دهنه همیشه مادرم و خواهرام و فوش میده بعدش میگه عصبی میشم منم خیلی ناراحتم ازین بد دهنیش

ما توی عقدیم . اما خونه گرفتیم یکماه نمیشه تا وسایلمون‌کم‌کم بخریم ....

توعقد رفتی خونه خودتون!!!!!!

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

هار شدن.شوهر منم اینجوریه واااای کافیه یه سوتی یا اشتباه ازم سر بزنه سرکوفتم میکازمخودش در حالیکه سوتیای خیییییلی زیادی داره خودشو هممممه جی تموم میدونه.خدا لعنتش کنه

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹
پووووف خدا صبر بده بهت

بخدا خستم ۳ سال تحملش میکنم. پسرشون بهم‌انداختن. افسرده . همیشه فرص میخوره . همیشه دعوا . هکیشه لا گریه سر سفره ام .

✨خدایا امیدم توئی✨