2777
2789
عنوان

بددهنی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 112 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۲ سالمه . دارم‌لیسانس میخونم. شدهرمم ۳۳ سالش

وای اینهمه هم ازت بزرگتره؟؟؟توو سنی نداری لطفا با روح و روان خودت بازی نکن فرصت زیاد داری.شوهرتم که انقدر ازت بزرگتره و انقدر بد رفتاری میکنه.چرا بهش جواب مثبت دادی؟شرایطش چطوریه؟

وای اینهمه هم ازت بزرگتره؟؟؟توو سنی نداری لطفا با روح و روان خودت بازی نکن فرصت زیاد داری.شوهرتم که ...

اولش خیلی ظاهرش خوب بود. خیلی میرسید بهم . تا ۵ ماه عالی بود  کم کم فهمیدم چخبره.... چمیدونم گفتم پسر ک سنش بالاباشه غهمیدست اما خیلی خر بود

✨خدایا امیدم توئی✨
اولش خیلی ظاهرش خوب بود. خیلی میرسید بهم . تا ۵ ماه عالی بود  کم کم فهمیدم چخبره.... چمیدونم گف ...

منم مثل تو فکر میکردم و اشتباه کردم.منم شوهرم مشکلاتی داره که میخوام ولش کنم.بهش امروز گفتم میخوام جدا شم.من ایران نیستم و الا یک لحظه هم نمیموندم. گفت باشه اگر مطمئنی. باید واسم بلیط بگیره برگردم