2777
2789
عنوان

بددهنی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 112 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالبه همه بخاطره بچه میمونه شما پدرمادرت

من‌بچه ندارم خداروشکر . دلم برا مادرپدرم‌میسوزه بزار فک‌کنن خوشبخت ترین دخترم😔😔

✨خدایا امیدم توئی✨
بخدا خستم ۳ سال تحملش میکنم. پسرشون بهم‌انداختن. افسرده . همیشه فرص میخوره . همیشه دعوا . هکیشه لا گ ...

چقدر شبیه منی....موندم وسط راه از طرفی با طلاق نابود میشم از طرف دیگه خونوادم از طرف دیگه حرف مردم.5 سااااله دقم داده.عزیز دلم میفهممت چی میگی منم با گریه سر سفرم

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹
بچها شوهرای شما چه فوش هایی میدن میخام بدونم فقط شوهر من اینجوریه یا همه ی مرد ها اینجورن😔

اخر فحشش عنتر و احمق و این چیزاس

البته ب من اینجوری گفته دو سه بار

ولی ب ادمای بیشعور فحشای ناجور میده😐😂

همه اونجورن عزیزم  ناراحت نباش  دنیایی بدیه  من عصر به شوهرم گفتم ببرمون بیرون او ...

ای خدا انگار همه مردا وحشی ان خدا لعنتشون کنه . دستش بشکنه

✨خدایا امیدم توئی✨
من‌بچه ندارم خداروشکر . دلم برا مادرپدرم‌میسوزه بزار فک‌کنن خوشبخت ترین دخترم😔😔

چه حرفا خودتو داری از الان شکنجه روحی میدی احساسات وبزار کنار باعقلت تصمیم بگیر 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
دقیقا شوهر منم خیلی بد دهنه همیشه مادرم و خواهرام و فوش میده بعدش میگه عصبی میشم منم خیلی ناراحتم از ...

خدا لعنت کنه مادرو پدرشون که اینجور پسرایی بزرگ میکنن. ما چه گناهی کردیم تاوان جیو پس میدیم😔😔😔

✨خدایا امیدم توئی✨