2777
2789
عنوان

با این آدم ازدواج میکنید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 42 پست
چه اهمیتی داره؟ ایشون اصل کار روتوضیح داد. خانواده و اخلاق اهمیتی نداره خب.

اصل کار اخلاق و خانواده اشه 

دارایی و پول در حدی که زندگی و رفاه در حد معمول باشه کافیه حالا بیشتر باشه چه بهتر 

بیشتر تاپیکای اینجا میان از اخلاق شوهر یا خانواده ی شوهر ناله میکنن پس خیلی اهمیت داره

از نظر من افراد تو دوران دوستی بهترینشون رو نشون میدن بد اخلاقی رو تا حد ممکن پنهان میکنن و یا با دی ...

اوه اوه پس طرفم خیلی لطف کرد خودشو نشون داد رفتارای بدش با من اینجور بود تو دوستی 

تو ازدواج میخواست چی بشه

خدایا شکرت واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اوه پس طرفم خیلی لطف کرد خودشو نشون داد رفتارای بدش با من اینجور بود تو دوستی  تو از ...

من میگم افراد تا حدودی دستشون ب دهنشون برسه خوبه ..ولی اخلاق بد متاسفانه یکی از هزار تا خوش اخلاق شدن..

و اِ لا اغلب افراد با مستاجری و بدون ماشین زندگیشون رو شرو کردن...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اصل کار اخلاق و خانواده اشه  دارایی و پول در حدی که زندگی و رفاه در حد معمول باشه کافیه حالا ب ...

پس چرا تقریبا صد درصد کسانیکه میخان در مورد ازدواج بپرسن فقط شرح کاملی از پول شغل خونه و ماشین طرف میدن؟؟ امیدوارم هر کس چیزی که لایقش هست بهش برسه. یکی لیاقتش پوله. یکی هم لیاقتش عشق و علاقه و صداقته

پس چرا تقریبا صد درصد کسانیکه میخان در مورد ازدواج بپرسن فقط شرح کاملی از پول شغل خونه و ماشین طرف م ...

دقیقا خواستگار اومد برای خواهرم متراژ خونمون اینکه سند داره یا نداره و شغل بابام چیه ارو پرسیدن 

اصلا ما نپرسیدیم چی دارید چی ندارید 

درسته آدما میرن دنبال نداشته هاشون و چیزایی که نبودش اذیتشون میکنه

دقیقا خواستگار اومد برای خواهرم متراژ خونمون اینکه سند داره یا نداره و شغل بابام چیه ارو پرسیدن  ...

من تا سه سال پیش هیچی نداشتم. البته یه ضرر سنگین دادم برای راه انداختن کارگاهی که هیچوقت نشد ولی اون ضررتقریبا چهار سال از درامدم بود. بقیشو ولخرجی کرده بودم.نه اونموقعش پولکی بودم نه الان. رفتم خاستگاری یه دختر خاستگاری رو انداختن خونه برادرش. پرسیدم چرا؟ بعد فهمیدم چون خونشون خیلی کوچیک بوده. گفتم خب مگه من اومدم خونه بخرم ازت؟ این چه کاریه؟ گاهی فکر میکنم اینا واقعا نمیفهمن؟یه دختر یا پسر پولدار اگه دوتا اخلاق بیخود داشته باشه چجوری میخان تحملش کنن که یکسره فقط ناله پول میکنن؟

من تا سه سال پیش هیچی نداشتم. البته یه ضرر سنگین دادم برای راه انداختن کارگاهی که هیچوقت نشد ولی اون ...

نه دیگه مگه اینکه تجربه کنن اونوقت میفهمن 

باز حالا تو دوستی بفهمی طرف اخلاق نداره بهتره 

ازدواج رو نمیشه با یه کات تمومش کرد 

خیلی باید مراقب بود 

اسی جان اگه دیدی مناسبت نیس و نمیتونی کنار بیای به خاطر خانواده ات یا اینکه سه ساله باهاشی وارد زندگ ...

ممنونم عزیزمم ..اخه خیلیم دوسش دارم ..ولی خب همه چی که دوست داشتن نیس

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
من تا سه سال پیش هیچی نداشتم. البته یه ضرر سنگین دادم برای راه انداختن کارگاهی که هیچوقت نشد ولی اون ...

آخه شما نمیدونی یه سریا واقعا براشون مهمه

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔