2777
2789
عنوان

با این آدم ازدواج میکنید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقی ک تو دوران دوستی شناختی و عالی نبود .پس ببوسش بزارش کنار..وای بحال زندگی مشترک

به نظرتون اخلاق تو دوران دوستی و بعد ازدواج یکیه 

یعنی یکی بد باشه ازدواجم کنه همینه ممکنه با کس دیگه ازدواج کنه و اخلاقش خوب بشه

آره قدرت ریسک داره .شوهر منم اینجوری بود اوایل سختی کشیدیم ولی الان خیلی اوصاعمون خوبه

عزیزمم..خداروشکر ایشالا همیشه همینطور باشید 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔
مگه میخایی معامله کنی  اخلاق وانسانیت و خانواده مهمن

خودشم همینو میگه ولی واقعا توی این اوضاع بد اقتصادی کدوم پدری قبول میکنه این شرایطو ..میترسم بابام نزاره

نمیدونم با زن داداشش و داداشش دعواش شد با اینکه حق با این بود خانوادش طرف اونارو گرفتن و باباشم گفته ...

هممون اخلاق بد داریم ببین میتونی کنار بیای با اخلاقای بدش 

خانواده اش اینجور که گفتی انگار اصلا بچشون نیست این 

چرا اینم متوجه بشی خیلی خوبه کلا رفتارش با اعضای خانواده دوستاش اینکه مثلا تو ترافیک و جاهای شلوغ واکنشش چیه خیلی مهمه 

خیلیا تو دوستی فقط وقت میگذرونن به این چیزا توجه نمیکنن و بعد ناله میکنن

به نظرتون اخلاق تو دوران دوستی و بعد ازدواج یکیه  یعنی یکی بد باشه ازدواجم کنه همینه ممکنه با ...

از نظر من افراد تو دوران دوستی بهترینشون رو نشون میدن بد اخلاقی رو تا حد ممکن پنهان میکنن و یا با دید مثبت چون کمتر موقعیت بحث و دعوا هست بد اخلاقی نمیکنن..ولی زندگی خیلی فراز و نشیب داره...

واسه من اخلاق مهمه.‌

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خوب يه سال صبر كن هر وقت خونه و ماشين دراومذ بياد خاستگاري 

آخه میدونی دیگه ۳ سال شد ..منم همه ی خانوادم میدونن داداشامم حساسن الان خیلی تو فشارم ۱سال دیگه نمیتونم واقعا ...نمیدونم جیکار کنم