2777
2789
عنوان

خط قرمز دختر و پسر در دوران نامزدی

2402 بازدید | 28 پست

به نظر شما رابطه دختر و پسر در دوران عقد باید تا چه اندازه ای باشه منظورم خط قرمزهاست تا چه اندازه ای رابطشون پیش بره یعنی تا شب ازدواج دختر بکارتش رو حفظ کرده باشه اینکه وقتی رسما برن زیر یه سقف سرخونه و زندگیشون یا نه وقتی دختر عقد کرد دیگه مشکلی نداره.

اینو دوستم میخواست بپرسه من تاپیک زدم من نطرم اینه که دختر تا شب ازدواج بکارتش رو حفظ کنه نظره شما چیه؟

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا عقد کرده ؟

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

بنظرم بستگی به فرهنگ خانوادگی داره 

یکی بد میدونه 

برا یکی عادیه 

نمیشه نظره کلی داد

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

اگر دوره عقد میخواد رابطه بگیره حتما قبل یه گواهی بکارت بگیره که اگر دور از جونش به طلاق کشید بتونه حق و حقوقش رو اثبات کنه.

حالا خداییش بزارن برای بعد عروسی و خونه خودشون حالش بیشتره.

منم همین نظرمه..دوران عقد هزار جوره

ب قول شوهرم (وقتی نامزد بودیم)میگفت تا زمانی ک نریم زیر یک سقف زن امانت دسته مرد حتی عقد کرده باشیم

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

نخیر اکه دوست بودن و عاشق همن همین که تا نامزدی دووم اوردن رابطه نداشتن خیلیه دیگه از نامزدی به بعد ازاده😂😂😂

من همسرم میگفت تا عروسی رابطه نباشه در اون حد گفتم غلط کردی ۴ سال دوس بودیم هوووووو تا عروسی دیگه مجبور شد دیگه😂😂😂😂

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹

این چیزا خیلیییی شخصیه به دوستتون بگید هر جور خودت صلاح میدونه عمل کن 

تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم

از لحاظ شرعی که هیچ مشکلی نداره میمونه عرف جامعه که اونم به خانواده طرف بستگی داره.ولی به نظر من چون در خیلی از افراد عقد هم یه دوره شناخت حساب میشه حفظ بشه بهتره.

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

من ۳ ساله خودمو حفظ کردم با وجود این ک هرشب پیش هم بودیم و بهترین کار بود حداقل اسم نحسش راحت از شناسنامم حذف میشه😊

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
منم همین نظرمه..دوران عقد هزار جوره ب قول شوهرم (وقتی نامزد بودیم)میگفت تا زمانی ک نریم زیر یک سقف ...

چه شوهر با فهم و شعوری برعکس یه سری پسرها که تو دوران نامزدی کلا همه جوره میخوان...

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆