2777
2789
عنوان

خط قرمز دختر و پسر در دوران نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 28 پست
من ۳ ساله خودمو حفظ کردم با وجود این ک هرشب پیش هم بودیم و بهترین کار بود حداقل اسم نحسش راحت از شنا ...

یعنی عقد بودین جدا شدین؟ آفرین کار درست همینه قابل توجه دخترهایی که دوران عقد فکر میکنن چون طرف شوهرشونه دیگه مشکلی نیست.

دیگه فکر آینده و فردارو نمیکنن شاید چند وقت بعد عقد مشکلی پیش بیاد اون عقد و رابطه به هم بخوره اونوقت کسی که این وسط میبازه فقط و فقط اون دختره.

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆
از لحاظ شرعی که هیچ مشکلی نداره میمونه عرف جامعه که اونم به خانواده طرف بستگی داره.ولی به نظر من چون ...

لایک داری 👌👍

پسر عزیزم... اگر تمام گوشه های جهان را هم بگردی تنها جگر گوشه ام تویی♡                              چنان دورت میگردم که هیچکس در دنیا به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده است☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا خیلیییی شخصیه به دوستتون بگید هر جور خودت صلاح میدونه عمل کن 

فکر میکنم به نصیحت من گوش بده بهتره😊

نخیر اکه دوست بودن و عاشق همن همین که تا نامزدی دووم اوردن رابطه نداشتن خیلیه دیگه از نامزدی به بعد ...

آفرین به این پسر.... پس مرد هم پیدا میشه مرد واقعی که فقط دنبال این چیزا نباشه بخواد زنش تا شب عروسی بکارتش رو حفظ کنه👍

اگر دوره عقد میخواد رابطه بگیره حتما قبل یه گواهی بکارت بگیره که اگر دور از جونش به طلاق کشید بتونه ...

دقیقا

یعنی عقد بودین جدا شدین؟ آفرین کار درست همینه قابل توجه دخترهایی که دوران عقد فکر میکنن چون طرف شوهر ...

دهرم جدامیشم 

دقیقا هنینطوره وقتی میبینن رابطتشون خوبه اجازه میدن ک زن بشن ولی اشتباهه دوران عقد برای اشناییه درسته از نظر شرعی و قانونی زن و شوهر هستیم ولی هیچ مردی قابل اعتماد نیس حداقل دیدین تفاهم ندارین یا اذیتتون میکنه یا براتون خونه و جهیزیه تهیه نمیکنه با باکره بودن حرفی داشته باشین 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
آفرین به این پسر.... پس مرد هم پیدا میشه مرد واقعی که فقط دنبال این چیزا نباشه بخواد زنش تا شب عروسی ...

قربونت برم من 😍❤️

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹
دهرم جدامیشم  دقیقا هنینطوره وقتی میبینن رابطتشون خوبه اجازه میدن ک زن بشن ولی اشتباهه دوران ع ...

افرین درسته 

من مردایی دیدم حتی بعد عروسی هم به زنشون دست نمیزنن دمشون گرم

تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم
افرین درسته 

به دوستت بگو تا زمان عروسی و شروع یک زندگی مشترک برگ برنده باکره بودن برای خودش حفظ کنه

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
من مردایی دیدم حتی بعد عروسی هم به زنشون دست نمیزنن دمشون گرم

شب عروسی فکرشو بکنید عروس خسته با اون شرایط آرایش و موها خدائیش سخته...

مردها هم باید اونشب و درک کنن دختر خسته ست دم مردایی که درک میکنن و شعورش رو دارن گرم ولی بعضیا...

شب عروسی فکرشو بکنید عروس خسته با اون شرایط آرایش و موها خدائیش سخته...  مردها هم باید اونشب و ...

آره واقعا من دوستم الان 6 ماه عروسی کرده شوهرش اصلا دست نمیزنه بهش خیلی مرد اصلا اینجور مردایی دیگه نیست .خدا از اینجور شوهرا نصیب همه دخترا بکنه.

تیکری که مشاهده میکنید برای آزمون وکالتمه 😍😍. میشه برای قبولیم یه صلوات بفرستید خیلی آرزو دارم خانم وکیل شم .توجه توجه این کاریری توسط دو نفر استفاده میشه من و دوستم
آره واقعا من دوستم الان 6 ماه عروسی کرده شوهرش اصلا دست نمیزنه بهش خیلی مرد اصلا اینجور مردایی دیگه ...

اون دیگه به نظرم مشکل داره😁

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

آره واقعا من دوستم الان 6 ماه عروسی کرده شوهرش اصلا دست نمیزنه بهش خیلی مرد اصلا اینجور مردایی دیگه ...

شوهره منم اینجوری بود چون من خیلی میترسیدم خیلی مراعاتم رو کرد تا چند ماه بعد ازدواجمون