2777
2789
عنوان

بالاخره بعد ۳ماه جدایی اومد

327 بازدید | 14 پست

امروز اومد

بالاخره اومدم

بعد ۳ ماه

دیدمش

اون اصن منو نگا نکرد

منم نمیخواستم نگا کنم

ولی دلتنگی امونو برید و یه لحظه سرمو بالا گرفتم و دیدمش

میگف من تغییر نمیکنم کلا اخلاق مرد جماعت عوض نمیشه ،من میتونم همین امشب برگردم سر  زندگیم ولی بعد دو ماه بازم کارمون به جدایی میکشه

تصمیم بزرگترا شد جدایی

قراره فردا بریم توافقی جدا بشیم

بالاخره قصه انتظار منم به سر رسید....

خدایا راضیم به رضات ولی سخته خیلیییی سخت 

کاش چیزی به اسم طلاق وجود نداشت

اخه نامرد تو که منو نمیخواستی چرا از اولشم پا پیش گذاشتی

چرا عاشقم کردیو رفتی

الان من با اون همه خاطره چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قراره فردا درباره این چیزا حرف زده بشه

ببین منم یک زنم با یک مرد بی لیاقت ازدواج کردم و دارم جدامیشم از حق و حقوقت نگذر چون تنها پشتوانه تویه اجازه نده با فشار اوردن بهت کاری کنه هز حقت بگذری حلالتم هست اگ ما زنا یاد بگیریم ک مهریه به خاطر جونم آزاد نباید بخشید شاید این مردا کمتر پررو بازی دربیارن و کمتر با احساسات ما زنا بازی کنن 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤

چیکار کردی گلم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه