2777
2789

که خودتون تجربه داشته باشید. نه اینایی که فقط اسم دارن

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سلام من کنکوری امسال بودم و رشته ای ک دوست داشتم قبول شدم  ولی مشاور از موسسه ها زیاد گرفتم ولی هیچکدام واقعا برام موثر نبود کلا خوب نیستن

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونممیشه به نیت ...

عزیزم این چه حرفیه. باعث افتخار منه. فرستادم عزیزم هم حمد هم صلوات به زودی به مراد دلت میرسی💙

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

سلام من کنکوری امسال بودم و رشته ای ک دوست داشتم قبول شدم ولی مشاور از موسسه ها زیاد گرفتم ولی هیچک ...

بسلامتی عزیزم چی قبول شدی؟ 

بستگی دارهمثلاً من فیزیک رو با قضاتی متوجه میشمشیمی رو با فراهانیکه جفت شون توی دوتا موسسه جدا تدریس ...

من مشاور میخوام. برای تدریس نه. برای برنامه

بسلامتی عزیزم چی قبول شدی؟

مممنونم سلامت باشی

دندان

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩

عزیزم این چه حرفیه. باعث افتخار منه. فرستادم عزیزم هم حمد هم صلوات به زودی به مراد دلت میرسی💙

مهربونم ممنونم منم برای شما فرستادم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سلام من کنکوری امسال بودم و رشته ای ک دوست داشتم قبول شدم ولی مشاور از موسسه ها زیاد گرفتم ولی هیچک ...

گلم میشه منم لطفاً یکم راهنمایی کنی 

من ریاضی و فیزیکم ضعیفه حدودا روزی ۲۳ ساعت فیلم میبینم به نظرت آسیب میزنم یا خوبه فیلم دیدن روش خوندنت برای هر درسی چطوری بود که آزمونی میزدی پایت چطور بود سال چند قبول شدی روزی چقدر می‌خوندی از کی شروع کردی ممنون میشم کمکم کنی گلم 

که رشته ای قبول شدی

دندان عزیزم