2777
2789

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امرو امتحان دادم قبول شدم خیلی راحت بود

چند روز خوندی چطور خوندی قبول شدی 

من یک بار رفتم از بسس خونده بودم رفتم اونجا مغزم هنک کرد همه ش یادم رفت سوالا 

دیگ از ترسممم نرفتم باز امتحان بدممم بنظورت چطوری بخونم حفظم ش 

اینم بگم پسرم کوچیک مجبوربودم شبابخونممم رورام استراحت نداشتم مغزم هنگ کرد بوددیگ

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چند روز خوندی چطور خوندی قبول شدی من یک بار رفتم از بسس خونده بودم رفتم اونجا مغزم هنک کرد همه ش یاد ...

من نمونه سوالات مربی خوندم 

ولی کلا آدمی هستم ک تا استرس میگیرم همه میپره  امرو دارو خوردم 

در ضمن دوتا دختر هم دارم که همه اش رو اعصابم هستن ولی شبا میخوندم ک این دوتا خوابن

من نمونه سوالات مربی خوندم ولی کلا آدمی هستم ک تا استرس میگیرم همه میپره امرو دارو خوردم در ضمن دوت ...

منم سوالارو دارم هموناییم ک خونده بودم اومده بوداا اما هرکار میکردم نمیتونستم جواب بدم 

منم استرسیم و کلا حافظه حفظ کردنی حوبی ندارم حالانمیدونم چ کنم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
منم سوالارو دارم هموناییم ک خونده بودم اومده بوداا اما هرکار میکردم نمیتونستم جواب بدم منم استرسیم و ...

اون مطلب رو ک میخونی درک کن 

افکار مزاحم موقع خوندن رو حذف کن 

سوالاتی ک برات سخته رو علامت بزن بعدا سخت ها رو مرور کن

اون مطلب رو ک میخونی درک کن افکار مزاحم موقع خوندن رو حذف کن سوالاتی ک برات سخته رو علامت بزن بعدا س ...

مرسی عزیزم

میشه سوال هارو برام بفرستید

بخدا من تلگرام اینا ندارممم 

تو تایپکامم گفتم همسرم شکاک این برنامه هارووصل نمیکنم 

اک میش تو خصوصی اینجا برات بفرستم ک بفرستم