2777
2789
عنوان

اتاقمو ازم گرفتن🤕💔

1568 بازدید | 92 پست

وای مامانبزرگم اومده خونمون چند وقت خونه پسرش بود چون مریض بود حالا صاااف اومده تو اتاقم لش کرده😐

اینم بگم با ما زندگی می‌کرد و میکنه ولی قبلا تو پذیراییمون می‌خوابید حالا من جوگیر شدم گفتم بذارید بیاد تو اتاقم بمونه چون مریض شده چمیدونستم لنگر میندازه میمونه😑

اتاق منم دو تا تخت توشه با تلویزیون و اینا همینجوریشم کوچیکه ،، منم کلییی برنامه داشتم واسه تابستون دلم میخواست ورزش کنم برقصم اهنگ بذارم ( مادمازل سردرد میگیرن خوششون نمیاد از اهنگ ) دوس داشتم راحت لباس بپوشم تو اتاقم😑ولی ایشون همه فضا رو اشغال کرده😑خیلییی حرصم گرفته چه کار کنم؟ 😑💔

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند روزی مراعات کن حالشون خوب بشه 

آهنگ بزار برقص اونم روحیه اش بهتر میشه 

یه روزی هم ما میخوایم پیر بشیم و اطرافیانمون بهمون بگن مادمازل و چیزای دیگه.. 

آن کیست که از روی کرم با ما وفاداری کند... 

مرسی ازینهمه احترامی که میزاری ایشالله سرت که اومد موقع پیری بهت گفتن مادمازل حال مادربزرگتو درک میکنی

وقتی خودت گفتی بیاد اتاقت دیگه این حرفا چیه

نمیدونم بچه های این زمونه چرا اینطور شدن🤦🏻‍♀️

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

اع نمیشه دیگه تتلو گوش کنی ک😎😂

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

من تجربه دادن اتاقمو به دیگران دارم و با اینکه سخت بوده ولی برام مسیله ای نبوده 

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
یه اتاقه دیگه نمیخوره که

نمیخوره ولی ی حریم شخصی گفتن چیزی گفتن😐

اینجورم ک بوش میاد نمیخواد دو سانت هم تکون بخوره دیگه از جاش😐💔 

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.