2777
2789
عنوان

مبارزه با گران فروشی😡☠

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 60 پست
50درصد مشکلات اقتصادی مردم هستن ب دولت مربوط نیس

عزیزم اصلا دولت کیه؟؟؟ مگه خود مردم نیستن.. نمایتده و شورا و .. همین مردم شهر خودمونن دیگه .. شورای شهر ما یه پول شویی می کنن بیا و ببین

اشتباه خودتون بود نباید میخریدید ما هر جا بریم قیمت رو محصول ندن نمیخریم فعلا ندیدم جایی اینجوری باشه به غیر بوفه مدرسه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرادولت رسیدگیی نمیکنه ملت که نمیتونن دولت بایدجلواینجورچیزارابگیره که عین خیالش نیست

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  

من خودم شخصا تا حالا ندیدم قیمت کالا رو از رو جنس بیشتر بدن

و تو شهر ما هم کلا همه چی همه جا گرونه اینجوری نیست یجا ارزون باشه یجا گرون

مردم رو هم مقصر این بدبختیا نمیبینم بشخصه

مردم کلاهبرداری و گرون فروشی رو از بالادستیا یاد گرفتن متاسفانه چون اگه اینجوری نباشن زندگیشون نمیگذره 

هر جای دنیا اگه نظارت درست نباشه اوضاع همین میشه که هست

🌷
اوکی شما اونجا نخر برو جایی دیگه ...کدوم شهری .؟؟؟

چطور می تونی اینو بگی؟؟ باید این مشکلات ریشه ای حل بشه.. جاهای دیگه م همینطوره .. این جور فسادای هرچند جزئی رو هم تقلید می کنن و مثل بیماری واگیردار شیوع پیدا می کنه..و در نهایت باعث میشه ستگ رو سنگ بند نشه

من خودم شخصا تا حالا ندیدم قیمت کالا رو از رو جنس بیشتر بدن و تو شهر ما هم کلا همه چی همه جا گرونه ...

خب مشکل ما همینه به جای اینکه از بالا دستیا یاد بگیریم جلوش بایستیم 

چطور می تونی اینو بگی؟؟ باید این مشکلات ریشه ای حل بشه.. جاهای دیگه م همینطوره .. این جور فسادای هرچ ...

اخه نمیشه با فروشنده دعوا کرد که .هیچکس رسیدگی نمیکنه چون از بالایشون همه فساد دارند ...

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊