2777
2789
عنوان

مبارزه با گران فروشی😡☠

1232 بازدید | 60 پست

دوستان قبول دارید ریشه همه مشکلات خودمون هستیم؟!!

چند روز قبل رفتم یه مغازه چیمس و شیرموز و از این حور چیزا خریدم.. قیمت هارو عادت دارم نگاه کنم قیمت شیرموز رو زده بود ۳۵۰۰ اما زنه که کارکن اونجا بود گفت ۵ تومنه با تعجب گفتم خانوم اینکه این قیمتو زده.. با کمال خونسردی گفت نمی دونم گرون شده شرکت گرون کرده مقصر ما نیستیم بعدش به یه خانوم دیگه گفت ببین این چی میگه.. براش تعریف کردم گفت همینه دوس داری بخواه وگرنه بیخیال

اونحا بود فهمیدم روی هر چیزی یکم پول میکشن و برای خودشون اون پولو برمی دارن اون کارکنا.. اونجا بود واقعا بدم اومد از خودم که چرا با همون قیمت اون شیرموزو خریدم.. کاش یه حایی بود رسیدگی می کردن.. شهر ما از این خیابون به اون خیابون قیمت لباس ها عمون حنس و مارک خداتومن فرق داره

لدفا دوستان جرئت و شحاعت اینو داشته باشید با این فسادا مبارزه کنید.. بابا به خدا دولت مقصر تیس ما خودمون مقصریم انقد سرمون رو در مقابل ظلم پایین نندازیم .. به بچه هامون یاد بدیم هنجارشکنی و کلاه مردمو برداشتن زرنگی نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما دیروز رفتیم مثلا یکم شلیل و الو بخریم 

شلیلو گفتن کیلو 23 الو 20 

فقط دوتا هندونه کج و کوچولو گرفتیم شد 9 تومن 

اما خوبه حداقل همونو شد بگیریم......... 

بخدا مثلنم بازار هفتگیه و باید ارزونتر باش

به قانون کاینات اعتماد کنید...خودش بهترین اتفاقارو تو بهترین زمان خودش براتون رقم میزنه. 

وقتی فروشنده اونطوری گفته که الان گرون شده باید میگفتی مگه شما با قیمت الان خریدی؟؟ با قیمت روی محصول حساب میکنن نه قیمت روز مگه طلاس😤

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

نه بعضی ها هستن که نه اونی که ارزون مشکل داره کلاسش پایین .و ....اینجا لاکچری وپولدار زیاد 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
نه بعضی ها هستن که نه اونی که ارزون مشکل داره کلاسش پایین .و ....اینجا لاکچری وپولدار زیاد 

همون سطحی بینیه دیگه باید به جنس و کیفیت توجه داشت نه از روی قیمت گفت این خوبه یا بد

وقتی فروشنده اونطوری گفته که الان گرون شده باید میگفتی مگه شما با قیمت الان خریدی؟؟ با قیمت روی محصو ...

همینو بگو تولیدات داخلی بدتر هستش که قیمتا هی بالا میره

مردم هم کم از دولت ندارن. همه میخوان گوشت همو بکنن بخورن.واللاع‌.از ماست که بر ماست ننه

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..